Brittihovin massiivinen moka kuohuttaa ja huvittaa: "Kertokaa Catherinelle, että hän sai vauvan vastoin suostumustaan"

Iso-Britannian hoville kävi kiusallinen moka, kun Archie-vauvan vanhemmat ilmoitettiin väärin.

Iso-Britannian hovista kantautui tällä viikolla ilouutisia, kun herttuatar Meghan ja prinssi Harry saivat esikoisensaArchie Harrison Mountbatten-Windsorin maanantaina 6. toukokuuta. 

Herttuapari esitteli esikoisensa maailmalle keskiviikkona 8. toukokuuta Windsorin linnassa. Samana päivänä pienokaisen nimi paljastettiin niin kuninkaallisten sosiaalisen median tileillä kuin kuninkaallisten virallisilla verkkosivuilla. Pienelle Archielle jopa luotiin samantien oma osionsa sivustolle. 

Tämä ei kuitenkaan mennyt aivan putkeen, sillä tiedotteessa tehtiin eräs kiusallinen sekä melko suuri virhe. Kuninkaallisen perheen uusi tulokas esiteltiin "Cambridgen herttuan ja herttuattaren ensimmäisenä lapsena". Cambridgen herttuapari ovat Harryn isoveli prinssi William ja herttuatar Catherine, eivätkä suinkaan Sussexin herttuapari Harry ja Meghan. Lisäksi Williamilla ja Catherinella on jo omasta takaa kolme lasta. 

Sosiaalisessa mediassa virhe huomattiin sekä siihen tartuttiin erittäin nopeasti. Esimerkiksi Twitterissä kiusalliselle virheelle on naureskeltu laajasti. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Luulen puhuvani kaikkien puolesta jotka ovat työstäneet Sussexin vauvan tarinaa, kun sanon että tällaisia virheitä tapahtuu meistä parhaimmillekin kun olemme väsyneitä!

– Uusi käänne. Onko kukaan kertonut Cambridgeille, luulen etteivät he tiedä. 

– Kertokaa joku Catherinelle, että hän sai vauvan vastoin suostumustaan. 

Virhe huomattiin ja korjattiin nopeasti myös sen alkulähteillä. Useat sosiaalisen median käyttäjät ovat olleet myö suopeita sitä kohtaa. 

– Kaikki on hyvin. Tiedämme mitä tarkoitettiin. 

– Näitä sattuu, emme ole robotteja, olemme vain ihmisiä. 

Harry ja Meghan esittelivät esikoisensa keskiviikkona onnesta säteillen. Kaksikko puhui esikoisestaan herkin sekä kaunein sanakääntein. 

– Hänellä on suloisin temperamentti, hän on tosi rauhallinen, Meghan kertoi.

– Hän on perinyt sen minulta, Harry heitti väliin ja sai vaimonsa nauramaan. 

– Hän on ollut kuin unelma. Nämä kaksi päivää ovat olleet erityisiä, Meghan kertoi.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat