Spekulaatioille piste – kohujen kohteena oleva herttuatar Meghan paljasti lasketun aikansa

Herttuatar Meghanin kerrotaan paljastaneen lasketun aikansa kuukauden eräälle kuninkaallisten fanille.

Maailma on seurannut kiivaasti herttuatar Meghanin raskauden etenemistä siitä asti, kun hovi ilmoitti vuoden 2018 lokakuussa tämän odottavan esikoistaan prinssi Harryn kanssa. Tuolloin ilmoitettiin ainoastaan, että pienokaisen laskettu aika on keväällä 2019, mutta tarkempia tietoja raskaudesta hovi ei ole antanut. 

Maanantaina 14. tammikuuta kuitenkin uutisoitiin, että herttuatar Meghan olisi itse paljastanut lasketun aikansa kuukauden, joka olisi huhtikuussa. 

Meghan ja Harry vierailivat maanantaina Birkenheadissa, joka oli heidän vuoden ensimmäinen yhteinen edustustilaisuutensa. Vierailullaan kuninkaalliset vierailevat useiden paikallisten organisaatioiden luona, jotka tukevat paikallisen yhteisön eri ihmisryhmiä, kuten nuoria sekä naisia. 

Kuninkaallisten vierailua seurasi tiiviisti kuninkaallinen kirjeenvaihtaja Chris Ship, joka oli kuullut Meghanin kertoneen lasketun aikansa kuukauden eräälle väkijoukossa olleelle naiselle, jonka kanssa hän oli keskustellut. 

– Niille jotka haluavat tietää näistä asioista: Meghan kertoi eräälle väkijoukossa olleelle naiselle olevansa kuudennella kuulla raskaana ja toiselle naiselle, että hänen laskettu aikansa olisi huhtikuussa, Ship kirjoitti Twitter-tilillään.

Herttuattaren raskaudesta on käyty kiivasta spekulaatiota, ja hänen vauvamahansa koko on antanut olettaa, että Meghanin raskaus olisi joko pidemmällä, tai että hän ja Harry odottavat kaksosia. 

Kuninkaalliset eivät normaalisti paljasta tarkempia tietoja perillisten lasketuista ajoista. 

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat