Prinssi Williamilta kysyttiin mielipidettä pikkuveljensä Harryn kohukirjasta – video näyttää reaktion

0:09
Prinssi Williamille ja prinsessa Catherinelle esitettiin kiusallinen kysymys - näin he reagoivat

Prinssi William ja prinsessa Catherine saivat osansa prinssi Harryn tuoreessa, suorasanaisessa Spare-elämäkerrassa.

Prinssi William ja prinsessa Catherine suorittivat vuoden 2023 ensimmäisen kuninkaallisen edustustehtävänsä kun he  vierailivat torstaina 12. tammikuuta liverpoolilaisessa Royal Liverpool University Hospital -sairaalassa.

Kyseessä oli myös ensimmäinen kerta, kun William ja Catherine astuivat julkisuuteen sen jälkeen, kun Williamin pikkuveljen prinssi Harryn kohua aiheuttanut muistelmateos Spare julkaistiin maailmanlaajuisesti kaksi päivää aiemmin. 

Kuten odottaa saattaa, oli paikalla runsaasti toimittajia, jotka pyrkivät saamaan parilta kommentin koskien Harryn kirjaa ja sen paljastuksia. Hyvin avoimessa teoksessaan Harry avautui kuninkaallisen elämänsä hankaluuksista ja esitti monia erilaisia syytöksiä varsinkin isoveljensä Williamin suuntaan. 

Paikalla olleet toimittajat huutelivat, että millaisia tuntemuksia Williamilla on Harryn kirjan suhteen. Kuninkaalliset tyytyivät kuitenkin ainoastaan vilkuttamaan ja hymyilemään paikalla olleille, eivätkä he kommentoineet asiaa sanallakaan, eivätkä osoittaneet huomiotaan toimittajia kohtaan. Joidenkin paikalla olleiden mukaan oli myös mahdollista, etteivät William ja Catherine olisi edes kuulleet kysymyksiä, sillä tuolloin tuuli erittäin kovasti. 

Asiaa tiedusteltiin toistamiseen myös sairaalan sisäpuolella, kun William ja Catherine olivat lähdössä paikalta. Tässä tapauksessa on hyvin epätodennäköistä, etteivät he olisi kuulleet toimittajan kysymystä.

– Teidän kuninkaallinen korkeutenne, onko teillä ollut mahdollisuutta lukea lainkaan veljenne kirjaa? toimittaja kysyi Williamilta. 

Voit katsoa yllä olevalta videolta hetken, kun prinssi William ja prinsessa Catherine kohtasivat toimittajat ja kiusallisen kysymyksen ja kuinka he reagoivat. 

Catherine vietti maanantaina 9. tammikuuta 41-vuotissyntymäpäiväänsä, joka kuitenkin jäi prinssi Harryn kirjan ja siitä aiheutuneen kohun varjoon. Kirjassaan Harry muun muassa kuvaili fyysiseksi äitynyttä riitaa veljensä Williamin kanssa sekä avasi vaimonsa Meghanin ja Catherinen kohutun "mekkoriidan" yksityiskohdat. Harry myös kuvaili Williamin olevan hänen "arkkivihollisensa" ja harmitteli teoksessaan sitä, millaiseksi aiemmin läheisten veljesten välit ovat sittemmin menneet. 

Lähde: People

Katso yllä olevalta videolta, kuinka prinssi Williamille ja prinsessa Catherinelle esitettiin ensimmäistä kertaa julkisuudessa kysymys Harryn kohuelämäkerrasta.

Prinssi Harryn haastattelu Tom Bradbyn kanssa katsottavissa kokonaisuudessaan MTV Katsomossa.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja