Prinssi William paljastaa, mikä perheen lasten kotikouluaineista saa hänen kärsivällisyytensä kaikkoamaan: "Olen hieman häpeissäni"

0:54
Vastasyntyneen lapsen isä prinssi William oli nukahtaa kirkossa.

Prinssi William ymmärsi oman kärsivällisyytensä olevan koetuksella kotikoulukevään aikana.

Kuten miljoonat muutkin ympäri maailman, ovat prinssi William ja herttuatar Catherine lapsineen totutelleet elämään poikkeuksellisina aikoina, kun monet arkielämän toiminnoista ovat siirtyneet vahvasti kotiin koronapandemian takia. Sen lisäksi, että William ja Catherine tekivät keväällä suuren osan kuninkaallisista töistään etänä kotoaan käsin, olivat myös pariskunnan kaksi vanhinta lasta, 7-vuotias prinssi George ja 5-vuotias prinsessa Charlotte kotikoulussa. Perheen kuopuksen, kaksivuotiaan prinssi Louisin sen sijaan ei tarvitse vielä kouluasioista huolehtia. 

Hiljattain antamassaan haastattelussa prinssi William myönsi, että hänen lastensa kotikoulunkäynnissä avustaminen muistutti häntä siitä, ettei hänellä ole kärsivällisyyttä matematiikan suhteen. Prinssi paljasti asian osallistuessaan BBC:n That Peter Crouch Podcast -lähetyksessä. 

– Olen huomannut kotikoulun kautta, ettei minulla ole niin paljon kärsivällisyyttä kuin luulin, se on ollut kaikista eniten silmiä avaavaa minulle. Vaimoni on ollut äärimmäisen kärsivällinen. Minun on myönnettävä, että olen hieman häpeissäni matikkataidoistani, en pysty tokaluokan matematiikkaan, William kertoi lähetyksessä.

William ja Catherine ovat puhuneet paljon julkisesti siitä, kuinka heidän kuninkaallinen perheensä on pärjännyt poikkeuksellisina aikoina. Hiljattain Catherine kertoi, että perheen pienin prinssi Louis ei ikäväkseen ymmärrä lainkaan turvavälien tarkoitusta, sillä hän haluaisi antaa haleja varsinkin itseään pienemmille vauvoille. Catherine kertoi myös muun muassa, että perheen lasten ruokahalu on kasvanut merkittävästi poikkeusaikana. 

– Lapsillani on pohjattomat mahat. Tunnen olevani ikuinen syöttökone, Catherine kertoi hiljattain. 

Catherine ja William menivät naimisiin näyttävin menoin vuonna 2011. William on kruununperimysjärjestyksessä toisena isänsä prinssi Charlesin jälkeen.

Lähde: CheatSheet

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja