7-vuotiaan prinssi Georgen syntymäpäiväkuvat ihastuttavat – fanit äkkäsivät yllättävän yhdennäköisyyden

Prinssi Georgen syntymäpäiväkuvien tultua julki sosiaalisessa mediassa alettiin välittömästi arvuutella, ketä hän muistuttaa eniten.

Kun Britannian prinssi George täytti keskiviikkona seitsemän vuotta, julkaisi hovi sosiaalisessa mediassa kaksi tuoretta potrettia kruununperimysjärjestyksessä kolmantena olevasta pikkuprinssistä.

Kuvat olivat tuttuun tapaan innokkaaksi valokuvaajaksi tiedetyn herttuatar Catherinen käsialaa. 

Kun vanhemmat julkaisivat ensimmäisen otoksen Instagram-tilillään, virisi kommenttikentässä välittömästi keskustelu siitä, ketä sukulaisiaan George muistuttaa. Osa näki pojan muistuttavan isäänsä prinssi Williamia, kun taas osa oli sitä mieltä, että pikkuprinssissä on paremminkin tämän edesmenneen isoäidin prinsessa Dianan suvun näköä.

Sosiaalisessa mediassa ei kuitenkaan tyydytty tähän, vaan moni alkoi vertailla Georgea myös äitinsä puolen sukuun. Kuvat nimittäin paljastavat, että Georgella on ruskeat silmät toisin kuin isällään tai isoäidillään.

Sen sijaan herttuatar Catherinen perheessä riittää ruskeasilmäisiä. Moni olikin nopeasti sitä mieltä, että prinssi muistuttaa ehdottomasti eniten enoaan James Middletonia.

Twitterissä levisikin nopeasti kuva, johon on yhdistetty Georgen tuore syntymäpäiväpotretti sekä kuva hänen bisnesmiehenä uraa luovasta enostaan vuodelta 1991.

Kuvissa ainakin hiustenväri ja kasvojen muoto ovat hyvin lähellä toisiaan. Samoin hymyissä on paljon samaa.

– Hänhän on mini-James! fanit totesivat.

– Prinssi George on todellakin kaikkein eniten Middletonien näköinen. Hänellä on äitinsä kasvot ja nyt hän alkaa muistuttaa enoaan Jamesia, eräs kirjoitti.

– En millään pysty käsittämään, kun ihmiset sanovat hänen muistuttavan Williamia, sillä minusta he eivät ole koskaan näyttäneet samalta.

Lähteet: Daily Mail, Mirror

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja