Prinssi William myöntää – tämä arkinen hetki päivän aikana muodostuu usein myös kuninkaallisen lapsiperheen ongelmaksi

0:54
Vastasyntyneen lapsen isä prinssi William oli nukahtaa kirkossa

Myös prinssi William tuntee vanhemmuuden arkiset, haastavat hetket. 

Kolmen pienen lapsen isä prinssi William paljasti hiljattain, että myös kuninkaallisessa lapsiperheessä ruokailut saattavat toisinaan olla hankalia hetkiä – riippuen siitä mitä ruokalistalla on tarjolla. Williamilla ja hänen puolisollaan herttuatar Catherinella on kolme lasta: 6-vuotias prinssi George, 5-vuotias prinsessa Charlotte sekä 2-vuotias prinssi Louis

William jakoi paljastuksen perhe-elämästään hiljattain videopuhelussa, johon hän osallistui Peek Project -hyväntekeväisyysjärjestön kanssa, joka on jakanut ruokaa sen tarpeessa oleville perheille koronapandemian aikana. 

– Se on ehdottomasti lieventänyt vanhempien paineita. Tiedäthän sen itsekin, ruokailu on kaikista vaikeinta, järjestössä toimiva Charlie Farrally totesi koskien sen tekemää työtä. 

– No kyllä. Sehän riippuu siitä, mitä pöydässä on, eikö vain Charlie? Se on se juttu. Jos vanhemmat laittavat jotain mitä lapset rakastavat, ruokailu sujuu erittäin hyvin, William vastasi nauraen. 

– Mutta jos laitat pöytään jotain, mitä he eivät halua, se on aivan eri pelinsä. 

William ja Catherine lapsineen ovat eläneet Norfolkin kodissaan koronaviruspandemian aikana. Herttuapari sai kiinteistön häälahjaksi vuonna 2011 Williamin isoäidiltä kuningatar Elisabetilta. Perhe viettää Norfolkissa usein aikaansa lomilla sekä viikonloppuisin. 

Herttuapari avautui hiljattain myös siitä, miltä vanhemmuus on heidän mielestään tuntunut poikkeuksellisena pandemia-aikana. 

– Siinä on ollut ylä- ja alamäkensä, niinkuin monilla perheillä jotka ovat eristäneet itsensä. George on paljon vanhempi kuin Louis, mutta he ovat tietoisia asioista mikä on minusta aina yllättävää, Catherine kertoi lapsistaan. 

– Ja vaikka et halua pelotella heitä ja tehdä asioista liian pelottavia, asia on mielestäni hyvä tiedostaa oman ikänsä mukaisesti, Catherine jatkoi kertoessaan kuinka hän on itse keskustellut koronaviruksesta lastensa kanssa.

Catherine paljasti myös jatkaneensa kotikoulua lapsilleen, vaikka Isossa-Britanniassa kouluissa on ollut hiljattain lomia. 

– Älkää kertoko lapsille, mutta olemme jatkaneet koulunkäyntiä lomien ajan. Tunnen olevani niin ilkeä! Catherine myönsi hiljattain. 

Herttuatar ylisti myös lastensa sitkeyttä ja ihmetteli sitä, kuinka paljon asioita he ehtivät tehdä yhden päivän aikana.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja