Mainos

Näin tavallisia ovat aamurutiinit prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen perheessä – syksyllä edessä merkittävä muutos

Prinssi William ja herttuatar Catherine vievät lapsensa kouluun ja kokkaavat yhdessä lasten kanssa.

Kuninkaallisilla on apunaan valtavasti henkilökuntaa lastenhoitajista kokkeihin ja autonkuljettajiin. Kaikki kuningasperheen jäsenet eivät kuitenkaan kaipaa henkilökunnan apua kaikkeen, vaan tekevät arkisia askareita mieluummin itse.

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen aamurutiinit ovat yhtä tavallisia kuin muidenkin vanhempien. He vievät lapsensa prinssi Georgen ja prinsessa Charlotten kouluun joka aamu. Toinen vanhemmista saattaa Charlotten palatsin lähellä olevaan kouluun, ja toinen kuljettaa Georgen puolen tunnin matkan päähän St. Thomas Battersea -oppilaitokseen.

Syksyllä kyytijärjestelyyn tulee muutos, sillä Charlotte siirtyy isoveljensä kanssa samaan kouluun. Tällöin koko perhe pääsee ajamaan koululle yhdessä.

Vanity Fair -lehden lähteen mukaan myös perheen nuorimmainen, prinssi Louis, seuraa aikanaan sisarustensa jalanjäljissä. William ja Catherine ovat osa kouluyhteisöä ja tulevat hyvin toimeen rehtorin kanssa.

Herttuaparin perheessä pidetään kiinni rutiineista myös vapaapäivinä. Catherine valmistaa ruokaa perheelle ja lapset auttavat mielellään.

– Hän kertoi meille, kuinka paljon hänen lapsensa rakastavat ruoanlaittoa, ja että he kokkaavat hänelle. Yhtenä päivänä he tekivät juustopastaa. Toinen sekoitti jauhoja, toinen lisäsi maidon ja voin. He tekevät salaatteja ja muuta, kertoi herttuattaren kanssa keskustellut Ivy Learning Trust -järjestön toimitusjohtaja Matthew Kleiner-Mann.

Herttuapari leikkii lastensa kanssa ulkona puutarhassa aina sään salliessa. Hiljattain kerrottiin, että prinssi George auttaa perheen ruokaostoksia toimittavia työntekijöitä kauppakassien kantamisessa.

– George on aina erityisen auttavainen ja kysyy joka kerta, mitä voi kantaa heidän puolestaan. Hän on hyvin utelias lapsi, sisäpiiriläinen kertoi The Sun -lehdelle.

– Se osoittaa, miten maanläheinen William. Hän haluaa kasvattaa lapsensa kohteliaaksi ja auttavaiseksi.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja