Prinssi William paljasti asian, josta joutuu vääntämään eniten 8-vuotiaan prinssi Georgen kanssa – ongelma on mitä samaistuttavin

Vastasyntyneen lapsen isä prinssi William oli nukahtaa kirkossa 0:54
Vastasyntyneen lapsen isä prinssi William oli nukahtaa kirkossa

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen suurin haaste prinssi Georgen kanssa on erittäin samaistuttava vanhemmille ympäri maailman.

Prinssi William kertoi hiljattain, että myös hänen ja herttuatar Catherinen perheen taloudessa on kohdattu haasteita, jotka ovat niin monille pienten lasten vanhemmille ympäri maailman erittäin tuttuja. Williamin mukaan hän ja Catherine kamppailevat erityisesti esikoisensa prinssi Georgen, 8, kanssa tällä hetkellä sen kanssa, kuinka paljon pikkuprinssi saa ruutuaikaa. 

William keskusteli asiasta hiljattain vieraillessaan British Academy of Film and Television Artsin eli BAFTA:n päämajassa. William toimii itse järjestön puheenjohtajana.

Perheen nuorimmaiset prinsessa Charlotte, 6, ja prinssi Louis, 3, ovat Williamin mukaan "viehättyneitä" teknologiasta, mutta ovat kuitenkin vielä niin pieniä, että he mieluiten vain katselevat elokuvia. 

George sen sijaan on jo innostunut pelaamaan pelejä, ja herttuaparin haasteena onkin ollut asettaa rajat sille, kuinka paljon prinssi saa pelailla päivän aikana. Williamin mukaan tämä on tällä hetkellä herttuaperheen kodin suurin haaste. 

Prinssi William antoi hiljattain ymmärtää yhteisessä edustustilaisuudessa vaimonsa Catherinen kanssa, että hänelle kolme lasta riittäisi jo hyvin. Pari matkusti tammikuussa Lancashiren Clitheroe Community sairaalalle tapaamaan sairaanhoitohenkilöstöä, jotka ovat kohdanneet erityisiä haasteita koronapandemian aikana.

Ottaessaan kuvia paikalle saapuneiden perheiden kanssa, Catherine piteli sylissään tyttövauvaa, mikä ihastutti kovasti sivustaseuraajia. 

– Älkää antako vaimolleni mitään ideoita! prinssi William kiirehti vitsailemaan.

Lue myös:

    Uusimmat