Prinssi Williamin modernia isyyttä on ylistetty – muutama vuosi sitten hän avautui eräästä siihen liittyvästä haasteesta toiselle isälle: "Painajainen"

1:11
Katso videolta: kuningas Charles ja prinssi William yllättivät Elisabetin arkulle jonottaneet ihmiset

Prinssi William myönsi muutama vuosi sitten, että hänellä on toisinaan ollut vaikeuksia tyttärensä prinsessa Charlotten hiustenlaiton suhteen.

Prinssi Williamin ja hänen puolisonsa prinsessa Catherinen tapaa olla moderneja kuninkaallisia vanhempia on kerännyt ylistystä kautta aikain. Pariskunnalla on kolme lasta: 9-vuotias prinssi George, 7-vuotias prinsessa Charlotte sekä 4-vuotias prinssi Louis.

Siitä huolimatta, että Walesin perhe on yksi maailman kuuluisimmista ja prinssi George on isänsä tavoin tuleva kuningas, ovat William ja Catherine saaneet kiitosta erityisesti siitä, että he pyrkivät tarjoamaan jälkikasvulleen niin normaalin lapsuuden, kuin mahdollista olosuhteet huomioon ottaen. 

Brittikuninkaalliset ovat perinteisesti tukeutuneet runsaasti lastenhoitajien apuun, mutta Williamin äiti prinsessa Diana pyrki ensimmäisten kuninkaallisten joukossa olemaan enemmän vanhempana läsnä lastensa elämässä. Tätä esimerkkiä omien lastensa kanssa on noudattanut myös William. 

Vuonna 2019 William tunnusti Peoplen mukaan eräälle toiselle isälle, etteivät kaikki vanhemmuuden osa-alueet luonnistu häneltä aina aivan niin hienosti, kuin olettaa saattaa. Tuolloin William ja Catherine vierailivat eräässä puistossa Blackpoolissa ja William ajatui keskusteluun Dads 4 Life -nimiseen ryhmään kuuluvan isän kanssa. Kaksikko keskusteli siitä, millaisia haasteita heillä on ollut tyttäriensä hiustenlaiton kanssa. 

Toinen isä oli kertonut oppineensa viimein laittamaan tyttärensä hiukset Youtube-tutoriaalien avulla. Williamilla oli tästä omat kokemuksensa. 

– Älä koskaan yritä poninhäntää! Painajainen, William oli nauranut. 

– Pystyn tekemään ponnarin, mutta se on aikalailla siinä, sillä minulla ei ole tarpeeksi hiuksia, millä harjoitella, William oli jatkanut viitaten omaan kuontaloonsa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja