Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin asettuminen uuteen naapurustoon ei ole sujunut mutkattomasti – naapurit ärsyyntyivät parin mukana ilmestyneestä lieveilmiöstä

8:03
Megxit puhuttaa yhä – paljastaako kohukirja syyn Harryn ja Meghanin hovista lähdölle?

Harryn ja Meghanin muutto Montecitoon ei ole miellyttänyt kaikkia naapuruston asukkaita.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ostivat kesällä uuden kodin Santa Barbaran liepeiltä Montecitosta, johon he aikovat asettua vuoden ikäisen esikoisensa Archien kanssa. TMZ:n tietojen mukaan herttuaperheen muutto ei ole kuitenkaan miellyttänyt joitakin alueen naapureista, sillä Harryn ja Meghanin myötä alueella on alkanut pyöriä niin paparazzeja, helikoptereita kuin turistejakin. Varsinkin kuvia herttuaparista metsästävät paparazzit ovat lähteiden mukaan käyneet alueen asukkaiden hermoille. 

Vaikka alueella asuu useita korkean profiilin julkkiksia, kuten esimerkiksi Ellen DeGeneres sekä Oprah Winfrey, ovat Harry ja Meghan todennäköisesti alueen kiivain puheenaihe sekä kiinnostuksen kohde tällä hetkellä.

Monteciton alue on toiminut tietynlaisena pakopaikkana julkisuutta pakeneville tähdille, joka on myös tunnettu paparazzi-vapaana alueena. Montecitossa maailman kirkkaimpiin julkkiksiin kuuluvat ovat voineet elää elämäänsä melko matalalla profiililla, jonka myötä heidän on onnistunut esimerkiksi shoppailla ja lounastaa julkisesti rauhassa.

Tällä hetkellä alueella saattaa lentää helikoptereita jopa neljä kertaa päivässä ja paparazzit piirittävät parin kotia sekä läheistä ostoskeskusta. Myös useammat turistit ovat löytäneet tiensä Montecitoon ja kyselevät paikallisilta yrittäjiltä, onko Harrya ja Meghania näkynyt. Harry ja Meghan eivät ole kuitenkaan näyttäytyneet Montecitossa vielä julkisesti. 

Herttuaparin muuton myötä useat alueen asukkaat tuntevat, että heidän oma yksityisyytensä on uhattuna, mikä on herättänyt runsaasti närää naapurustossa. 

Harry ja Meghan vetäytyivät kuninkaallisesta elämästään ja velvollisuuksistaan keväällä 2020. Vetäytymisensä jälkeen he muuttivat esikoisensa Archien kanssa Pohjois-Amerikkaan. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja