Prinssi Harry, 35, poti ikäkriisiä edustustilaisuudessa – Meghan-vaimolta, 39, kipakka vastaus: "Sinun on lopetettava"

Megxit puhuttaa yhä – paljastaako kohukirja syyn Harryn ja Meghanin hovista lähdölle? 8:03
Megxit puhuttaa yhä – paljastaako kohukirja syyn Harryn ja Meghanin hovista lähdölle?

Prinssi Harry ei ole mielissään siitä, että hän vanhenee.

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry tapasivat viime viikolla virtuaalisesti Kansainyhteisön järjestön johtajia keskustellakseen työstä, jolla pyritään valjastamaan digitaalisen median voimia hyvään tarkoitukseen. Videopuhelun loppupuolella Harry kannusti aktivisteja jatkaaman työtään netissä leviävän negatiivisuuden sekä vihapuheen kitkemiseksi ja osoitti myös samaan hengenvetoon potevansa itse ikäkriisiä. 

– Rakastan sitä, että teillä kaikilla on niin hyvin kontakteja. Tämä on se, miksi tämä alusta luotiin, jotta te voisitte yhdistyä toistenne kanssa. Jotta voisitte käyttää sitä ajattelua, sitä tiedostavuutta, sitä itsetietoisuutta jota teillä on siihen, että tekisitte maailmasta paremman paikan. Sanon "te", haluaisin sisällyttää myös meidät tähän, mutta tunnen nyt olevani aivan liian vanha, 35-vuotias Harry totesi keskustelun aikana. 

Harryn 39-vuotiaalla vaimolla Meghanilla oli asiaan nopea ja kipakka vastaus. 

– Sinun on lopetettava. Me emme ole vanhoja! Meghan totesi miehelleen. 

Prinssi puolestaan taas totesi asian olevan kumminkin totta, sekä tämän olevan se maailma, jonka nuoret tulevat vanhemmilta perimään. Meghan lisäsi tähän nopeasti, että pariskunnan yksivuotias poika Archie kuuluu tähän joukkoon.

– Ja Archie. Se on meidän kaikkien kollektiivinen vastuumme tehdä maailmasta parempi paikka... ja sitä me teemme, Harry summasi. 

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Harry on kriiseillyt ikäänsä julkisesti. Heinäkuussa puhuessaan Black Lives Matter -aktivisteille Harry antoi samaan suuntaan viittaavan kommentin. 

– Tyypit, olen vanhenemassa. Olen jo 35, Harry totesi tuolloin. 

– Se ei ole vanhenemista, Meghan kommentoi myös tuolloin nauraen puolisonsa mietintöjä. 

– On se näihin tyyppeihin verrattuna, Harry summasi keskustelun. 

Harry ja Meghan astuivat syrjään kuninkaallisista velvollisuuksistaan viime keväänä ja muuttivat poikansa Archien kanssa Yhdysvaltoihin. Hiljattain uutisoitiin, että Harry ja Meghan ostivat perheelleen kesällä uuden kodin Santa Barbarasta, jonne he aikovat asettua pysyvästi. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat