Prinssi Harrylta tiedusteltiin, voisiko hän palata kuninkaallisiin tehtäviinsä – vastaus tulee kuin apteekin hyllyltä

6:36
Näin Harryn ja Meghanin päätöstä jättäytyä taka-alalle kuninkaallisista tehtävistä käsiteltiin MTV Uutiset Livessä vuonna 2020.

Prinssi Harry keskusteli toimittaja Anderson Cooperin kanssa siitä, voisiko hän vielä joskus palata kuninkaallisiin tehtäviinsä.

Prinssi Harry antoi taannoin kaksi syväluotaavaa haastattelua tulevan Spare-elämäkertansa julkaisua silmällä pitäen. Toinen haastatteluista esitetään brittiläisellä ITV-kanavalla ja toinen puolestaan yhdysvaltalaisessa 60 Minutes -ohjelmassa.

Jenkkitelevisiossa esitettävän haastattelun mainosklipillä toimittaja Anderson Cooper tiedustelee Harrylta näkeekö tämä mahdollisuutta palata vielä joskus kuninkaallisen perheen täysipäiväiseksi jäseneksi. Prinssi vastaa toimittajan kysymykseen hetkeäkään epäröimättä.

– En, hän toteaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kyseessä on ensimmäinen Harryn tulevaa elämäkertaa käsittelevä haastattelu, joka esitetään yhdysvaltalaistelevisiossa. Prinssin elämäkerta julkaistaan 10. tammikuuta, ja kirjaa koskevat haastattelut 8. tammikuuta.

Elämäkerran sisältö tulee lähteiden mukaan olemaan odotettuakin dramaattisempi.

The Sunday Timesin haastattelema, nimettömänä pysyttelevä lähde kertoi aikaisemmin, että elämäkerta tulee olemaan kova etenkin prinssi Williamia ja jopa tämän puoliso prinsessa Catherinea kohtaan.

– Se on ankara erityisesti Williamia kohtaan, mutta jopa Kate saa osansa. Siinä on tarkkoja yksityiskohtia ja kuvaus riidasta veljesten välillä. Henkilökohtaisesti en näe kuinka Harry ja William pystyisivät sopimaan välinsä tämän jälkeen, lähde sanoi.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja