Kuninkaallinen kirjeenvaihtaja: Prinssi William katkaisee kaikki yhteytensä prinssi Harryyn

Prinssi Williamin ja prinssi Harryn välit ovat kärsineet pahemman kerran.

Yhden Ison-Britannian tunnetuimman kirjeenvaihtajan mukaan prinssi William katkaisee kaikki yhteydet veljeensä prinssi Harryyn syytösten vuoksi, joita Harry esitti äskettäin julkaistussa hänen ja herttuatar Meghanin Netflix-dokumentissa.

– William katkaisee kaikki yhteydet, The Sunday Timesin kuninkaallinen päätoimittaja Roya Nikkhah kirjoitti twiitissään 18. joulukuuta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Nikkhah mainitsi Williamin kahdesta nimeämättömästä ystävästä, jotka olivat huolissaan dokumenttisarjan aiheuttamista vahingoista. Sarjassa Harry syytti Williamia muun muassa hänelle huutamisesta kuninkaallisista tehtävistä eroamisen aikaan ja salaisesta yhteistyöstä median kanssa, jonka mukaan Harrysta ja Meghanista on jaettu haitallisia tarinoita ja viety näin huomio pois perheen muista ongelmista.

Sarjassa Harry kuitenkin suri hänen ja veljensä vahingoittunutta suhdetta, jota yleisö piti horjumattomana.

– Surullisin osa tässä on tämä kiila, joka luotiin minun ja veljeni välille niin, että hän on nyt instituution puolella. Ja osan siitä ymmärrän. Se on hänen perintönsä, Harry sanoi dokumentissa.

Williamia edustava Kensingtonin palatsi kieltäytyi kommentoimasta Insiderille. Myöskään Harryn ja Meghanin edustajat eivät ole vastanneet kommenttipyyntöön.

Harrylta ja Meghanilta on tulossa jo toinen dokumenttisarja vuoden lopussa, jossa haastatellaan tunnettuja johtajia ja vaikuttajia.

Lähde: Insider


Lue myös:

    Uusimmat