Prinssi Harry joi suorassa lähetyksessä tequilaa ja vitsaili jäätyneestä peniksestään – yleisö hurrasi ja ylisti

13:56
Prinssi Harryn kohuelämäkerta on nyt julki – asiantuntija analysoi sen sisällön ja arvioi, mitä vaikutuksia sillä voisi olla brittihoviin

Prinssi Harry sai Stephen Colbertin ohjelman studioyleisöltä riemukkaan vastaanoton puhuessaan peniksestään.

Tuoreen Spare-elämäkertansa julkaissut prinssi Harry on antanut kirjaansa markkinoidessaan useita televisiohaastatteluja, jotka ovat saaneet osakseen valtavasti huomiota. Loppiaisviikonloppuna julkaistiin Harryn syvähaastattelut sekä Anderson Cooperin että Tom Bradbyn kanssa. Harryn kirja julkaistiin kansainvälisesti tiistaina 10. tammikuuta, ja samana iltana Harry nähtiin amerikkalaiskoomikko Stephen Colbertin talk show'ssa.

Ohjelmassa keskusteltiin jälleen Harryn kirjan sisällöstä – tavalla, jota moni ei välttämättä osannut odottaa. Colbert pilkkasi Harrya ohjelmassaan armotta ennen haastattelua, mutta newyorkilaisen studion sohvalla nähtiin kuitenkin tästä huolimatta hyvin rennon oloinen Harry. 

Niinkin rennon, että tämä päätyi juomaan tequilashotteja suorassa lähetyksessä Colbertin kanssa. Studiovieraiden mukaan Harry joi shotteja osana visaa, jossa hän vastasi kevyisiin ja hauskoihin kysymyksiin. 

Kuten odottaa saattaa, suorasanainen Colbert otti muitta mutkitta puheeksi yhden Harryn kirjan teeman, joka on ollut yllättävä sekä puhuttava: Harryn avoin kertomus hänen peniksestään, joka paleltui Pohjoisnavalla ennen hänen isoveljensä prinssi Williamin ja tämän puolison Catherinen häitä vuonna 2010. Kyseessä oli Pohjoisnavalla järjestetty veteraanien hyväntekeväisyysvaellus, johon Harry osallistui. Kiusallisin seurauksin. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Voitko selittää meille, kuinka kuninkaallisen lippusalon nuppi saattoi jäätyä? Käy se kanssamme läpi. Ota siihen kaikki se aika, mitä tarvitset, Colbert heitti. 

Harry puolestaan vastasi kysymykseen naureskellen, että voisiko hän ottaa shotin ja kysyi, kuinka kauan Colbert oli odottanut kysymyksen esittämistä. 

– Siitä lähtien, kun luin kirjan eilen, Colbert vastasi. 

Kaksikko jatkoi naureskellen Harryn sanavalintaa tämän kutsuessaan penistään sanalla "todger", joka on arkisempi termi sukuelimelle englanniksi. Colbert totesi termin kuulostavan hauskalta lempinimeltä ja jatkoi tiedustellen, miten se oli saattanut jäätyä. 

– Miksi et pitänyt huolta kuninkaallisista jalokivistä, Colbert irvaili ja jatkoi tiedustelemalla, milloin Harry oli havainnut, että "Etelänavalla oli ongelmia". 

Harry kertoi huomanneensa tilanteen päästyään kotiinsa. 

– Se ei ollut kuin jääpuikko, Harry kertoi demonstroiden asiaa napauttamalla pöytää. 

– Se on nyt ok, kiitos kysymästä.

Harryn elämäkerta on jakanut mielipiteitä, mutta Colbertin ohjelman studioyleisö hurrasi ja taputti Harrylle varauksetta tämän kerratessa tapahtumia. Haastattelun aikana Colbert ja Harry kävivät läpi useita kirjan teemoja, kuten myös tämän traumaa äitinsä prinsessa Dianan kuolemaan liittyen. Sosiaalisessa mediassa, muun muassa The Late Show with Stephen Colbert -ohjelman virallisella Instagram-tilillä Harryn rentoa haastattelua on ylistetty useiden kommentoijien toimesta. 

– Hän on miellyttävä ja uskottavan vilpitön haastatteluissaan. Toivon, että perhedraama selvittää lopulta itse itsensä, eräs kommentoija pohtii. 

– Loistava haastattelu. Prinssi Harry vaikuttaa persoonalliselta ja ihan tavalliselta tyypiltä, toinen kommentoi. 

Viime kuukausien ajan Harry on ollut suuren julkisuuden kohteena. Joulukuussa suoratoistopalvelu Netflixissa julkaistiin Harryn ja tämän puolison Meghanin elämästä kertova Harry & Meghan -dokumenttisarja, jossa pariskunta kertasi suhteensa historiaa sekä sen aikana kokemiaan vastoinkäymisiä ja hankaluuksia. 

Harry on avautunut useaan otteeseen kuninkaallisen elämänsä hankaluuksissa ja esittää tuoreessa kirjassaankin erilaisia syytöksiä kuninkaallisten sukulaistensa suuntaan.

Lue myös: 

Prinssi Harryn haastattelu Tom Bradbyn kanssa on nähtävissä kokonaisuudessaan MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja