Prinssi Harrylta erikoisen avoin kannanotto brittihovia kohauttaneesta The Crownista: "Se antaa karkean idean siitä elämäntyylistä"

9:15
The Crown -sarjan uuden kauden tapahtumat menivät tunteisiin – ovatko nämä kohua herättäneet käänteet faktaa vai fiktiota?

Prinssi Harry kertoi James Cordenille katsovansa mieluummin The Crownia kuin uutisia itsestään tai perheestään.

Maaliskuun 7. päivänä Yhdysvalloissa on määrä esittää odotettu ja brittihovin pelkäämä haastattelu, jonka kuninkaallisesta elämästä vetäytyneet prinssi Harry ja herttuatar Meghan antavat televisiokameroiden edessä Oprah Winfreylle. Harry kuitenkin yllätti haastattelullaan, joka esitettiin ennen Oprah-haastattelua yllättäen ennen kuluvalla viikolla James Cordenin ohjelmassa The Late Late Show with James Corden

Haastattelussaan Harry puhui niin ikään yllättävän suoralla tavalla kuninkaallisesta perheestä vetäytymisestään ja osoitti myös lojaaliuttaan tuoreelle yhteistyökumppanilleen Netflixille, jonka kanssa Harry ja Meghan solmivat edellisvuonna miljoonadiilin. Harry intoutui puolustamaan kohua herättänytttä The Crown -sarjaa, joka on saattoi tuoreimman, neljännen tuotantokautensa myötä hänen isänsä prinssi Charlesin sekä isoäitinsä kuningatar Elisabetin negatiivisessakin valossa.

The Crown -sarjassa kuvataan dramatisoidusti kuninkaallisen perheen elämää kuningatar Elisabetin valtakauden aikana. Neljännen tuotantokauden aikana kuvattiin vuosia 1979-1990, jolloin läpi käytiin muun muassa prinssi Charlesin ja prinsessa Dianan avioliiton onnettomuutta. Ohjelman neljännen tuotantokauden on kritisoitu olevan liioiteltu ja väritetty sekä vääristelty kertomus kuninkaallisen perheen tapahtumista kyseisten vuosien aikana. 

Harry totesi Cordenille haastattelussa The Crownin olevan fiktiivinen mutta perustuvan "löyhästi totuuteen". 

– Tietenkään se ei ole täysin totta, mutta se antaa karkean idean siitä elämäntyylistä ja millaiset paineet on velvollisuuksien sekä palvelemisen asettamisella perheen ja kaiken muun edelle ja mitä siitä seuraa, Harry kommentoi sarjaa. 

– Olen paljon enemmän sinut The Crownin kanssa kuin juttujen, joita näen kirjoitettavan perheestäni, vaimostani tai itsestäni. 

Harryn mukaan hän näkisi mieluusti näyttelijä Damian Lewisin esittävän itseään The Crownissa, mikäli sarjassa päädyttäisiin näkemään hänetkin aikuisena. 

Carpool Karaoke -haastattelun aikana Corden ja Harry piipahtivat vierailulla Los Angelesissa kartanossa, jossa kuvattiin 1990-luvulla Bel-Airin prinssi -hittisarjaa. Prinssi pyysi asukkailta lupaa käyttää talon vessaa kun taas Corden soitti Harryn vaimolle Meghanille suostutellakseen pariskunnan ostamaan kartanon. 

Haastattelu kuvattiin ennen kuin Harry ja Meghan ilmoittivat odottavansa toista lastaan tai ennen kuin Buckinghamin palatsi ilmoitti, etteivät Harry ja Meghan tule palaamaan kuninkaalliseen elämäänsä vuoden kestäneen "koeaikansa" jälkeen. Harry ja Meghan vetäytyivät kuninkaallisista velvollisuuksistaan virallisesti maaliskuussa 2020. 

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja