William ja Catherine ovat tyrmistyneitä Harryn ja Meghanin aikeista astella televisiokameroiden eteen – ajoitus on äärimmäisen huono sairastuneen prinssi Philipin kannalta

8:03
Megxit puhuttaa yhä – paljastaako kohukirja syyn Harryn ja Meghanin hovista lähdölle?

William ja Catherine ovat kauhistelleet Harryn ja Meghanin tulevaa haastattelua muun muassa siksi, että ajankohta on erityisen huono prinssi Philipin tilanteen kannalta.

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kerrotaan olevan kauhuissaan siitä, että Williamin pikkuveli prinssi Harry ja hänen puolisonsa herttuatar Meghan aikovat keskustella julkisesti "valituksen aiheistaan" televisioidussa haastattelussa, joka nähdään maaliskuun alussa. Us Weeklyn lähteen mukaan parin ajoitus haastattelulle Oprah Winfreyn kanssa on kertakaikkisen huono. 

– Se on täysin sopimatonta Williamin ja Katen mielestä, erityisesti ajoituksen suhteen, kun Philip on sairaalassa. He ovat kertakaikkiaan tyrmistyneitä, lähde kertoo. 

Kuningatar Elisabetin puoliso, 99-vuotias prinssi Philip on ollut jo yli viikon ajan sairaalassa infektion takia. Philipin on kerrottu olevan hyvässä kunnossa ja hoitojen tepsineen, mutta prinssin korkea ikä on luonnollisesti aiheuttanut yleistä huolta kuninkaallisesta. 

Harryn ja Meghanin haastattelu esitetään Yhdysvalloissa sunnuntaina 7. maaliskuuta. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun pariskunta antaa laajan haastattelun sen jälkeen, kun he vetäytyivät kuninkaallisesta elämästään vuoden 2020 maaliskuussa. Haastattelussa Harry ja Meghan tulevat käymään läpi muun muassa syitä, jotka johtivat siihen, että pariskunta vetäytyi kuninkaallisesta elämästään, tulevia projektejaan sekä sitä, kuinka Meghanin toinen raskaus on edennyt. Pari ilmoitti helmikuussa odottavansa toista lastaan.  

– He eivät tule puhumaan negatiivisesti prinssi Williamista tai herttuatar Catherinesta. He eivät halua lyödä lisää bensaa liekkeihin sen tilanteen suhteen, toinen lähde kertoo. 

Harryn ja Williamin viilentyneet välit ovat olleet laajan spekulaation kohteena jo muutaman vuoden ajan. Harry vahvisti vuonna 2019, että hän ja William ovat "eri poluilla" elämissään, mutta tulevat kuitenkin aina tukemaan toinen toisiaan veljinä. Meghanin ja Harryn päätös astua sivuun kuninkaallisesta elämästään on lähteiden mukaan ollut varsin kova pala purtavaksi Williamille, joka itse on tuleva kuningas. 

– Williamin ja Harryn välirikko oli hyvin todellinen, todella ruma sekä erittäin intensiivinen. He ovat saavuttaneet umpikujan. Se on kertakaikkiaan ollut vuoristorataa kaikille osallisille, erityisesti veljeksille, joka ovat vannoneet etteivät anna asioiden lähteä käsistä tulevaisuudessa ja ovat oppineet paljon tästä vaikeasta kokemuksesta. 

Aiemmin helmikuussa Buckinghamin palatsi tiedotti, etteivät Harry ja Meghan tule palaamaan kuninkaallisiin velvollisuuksiinsa. Pariskunta asuu tällä hetkellä Californiassa toukokuussa kaksi vuotta täyttävän esikoisensa Arhcien kanssa. Lähteiden mukaan kuningatar Elisabet olisi toivonut, että Harry ja Meghan olisivat palanneet kuninkaalliseen elämään vuoden kestäneen "koeaikansa" jälkeen. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja