Prinssi Harry sai tietää kuningatar Elisabetin kuolemasta viisi minuuttia ennen virallista ilmoitusta

14:03
Kuninkaallisasiantuntija arvioi prinssien välejä ja kuningattaren perintöä: "Harrylle ei jätetä palaakaan maata".

Myöhäisen ilmoituksen on tulkittu kertovan prinssin ja kuninkaallisen perheen välisestä kuilusta.

Prinssi Harry ei ehtinyt isoäitinsä kuningatar Elisabetin vierelle ennen tämän poismenoa 8. syyskuuta kiirehtimisestään huolimatta.

Lehtitietojen mukaan hän sai ilmoituksen kuningattaren poismenosta vain viisi minuuttia ennen julkista kuolinilmoitusta. The Telegraphin mukaan Harry sai puhelun isältään kuningas Charlesilta vähän ennen laskeutumistaan Aberdeeniin Skotlannissa

Myöhäinen ilmoitus puhelimitse korostaa Harryn ja kuninkaallisen perheen välistä kuilua. Kuninkaallinen lähde korosti, että Harrya ei olisi kohdeltu eri tavalla kuin muita sukulaisia ​​ja että Charles ei ollut jatkuvassa yhteydessä kenenkään kanssa, kun hänen äitinsä terveys heikkeni nopeasti.

– Yleisölle ilmoitettiin vasta sen jälkeen, kun jokaiselle perheenjäsenelle oli ilmoitettu, Charlesin tiedottaja korosti harvinaisessa lausunnossaan.

– On totta, että Harry sai tietää vasta juuri ennen julkisuutta, mutta se johtui siitä, että hän oli lentämässä Skotlantiin eikä ollut tavoitettavissa, Page Six -lehden lähde kertoo. 

Kuninkaallisille perheenjäsenille kerrottiin edellisenä iltana kuningattaren terveydentilan heikkenemisestä, mutta raportin mukaan sitä ei pidetty tarpeeksi vakavana, jotta kaikki olisivat vielä tuolloin kiirehtineet Balmoraliin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja