Prinssi Harry ja herttuatar Meghan liittyivät Instagramiin – varastivat brittimiehen nimimerkin: "Voisitteko edes kohteliaisuudesta puhua minulle"

Herttuatar Meghan vihjaili lasketusta ajasta 1:15
Herttuaparin esikoisen odotetaan syntyvän huhtikuussa.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin uusi Instagram-tili ryöväsi brittimiehen nimimerkin.

Englannista kotoisin oleva Kevin Keiley menetti yllättäen Instagram-nimimerkkinsä, kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan päättivät liittyä kuvapalveluun.

Keileylla oli käytössään nimimerkki sussexroyal, joka on nyt Harryn ja Meghanin yhteisen tilin virallinen nimi. Keiley oli ottanut nimen käyttöön, koska hän kannattaa Reading-kaupungin jalkapalloseuraa, jonka lempinimi on Royals, ja hän asuu Sussexissa.

55-vuotias Keiley sai tietää Instagram-nimimerkkinsä menettämisestä, kun hän sai tekstiviestin pojaltaan.

– Sain pojaltani vitsailevan tekstiviestin, jossa luki: "ha ha, näyttää siltä, että nimimerkkisi on mennyttä", Keiley kertoi BBC:lle.

Keiley oli hämmentynyt poikansa viestistä. Poika kehotti isäänsä katsomaan Instagram-tiliään.

– Katsoin Instagramista ja yhtäkkiä tilini ei enää ollut @sussexroyal, vaan @_sussexroyal_. Nimimerkkini oli vietty, mies selitti.

Keiley myöntää, että hänellä ei ole montaa seuraajaa, eikä hän julkaise kuvia usein, mutta hän käyttää tiliään seuratakseen muita ja tykkäilläkseen muiden kuvista. Miehen mukaan kukaan Instagramilta tai hovista ei ilmoittanut hänelle nimimerkinvaihdoksesta. Nimimerkkinsä menettänyt Keiley kertoo olevansa ärsyyntynyt tilanteesta.

– Koen pientä inhoa käyttää Instagramia ennen kuin puhun heille henkilökohtaisesti.

Twitterin puolella sussexroyal-nimimerkki kuuluu yhä Keileylle ja hän aikoo pitää nimestä kiinni. Keileyn tarina on kantautunut lukuisille Twitter-käyttäjille ja hänen seuraajamääränsä on kasvanut neljästä seuraajasta yli tuhanteen seuraajaan.

– Suunnitelmanani on jatkaa twiittaamista, jotta he eivät voi viedä tiliä epäaktiivisuuden vuoksi. En tiedä mitä suunnitelmia kuninkaallisilla on tulevaisuuden kannalta, Keiley kertoi ja viestitti terveiset kuninkaallisille.

– Hei Harry ja Meghan, jos haluatte myös Twitter-tilini, voisitteko edes kohteliaisuudesta puhua minulle.

Instagramilta kerrottiin BBC:lle, että nimenvaihdos oli heidän linjansa mukainen. Yrityksen sääntöjen mukaan Instagram voi tehdä muutoksia tiliin, jos se on ollut epäaktiivinen tarpeeksi kauan.

Harryn ja Meghanin tili julkistettiin tiistaina ja se rikkoi oitis Instagram-ennätyksen, ollen sovelluksen historian nopeiten miljoonan seuraajaan rajapyykin saavuttanut tili.

Lähde: BBC

Lue myös:

    Uusimmat