Prinssi Andrew kutsutaan kuultavaksi Epsteinin seksuaalirikostutkinnassa – osoittanut aiemmin haluttomuutta yhteistyöhön viranomaisten kanssa

1:10
Katso myös video: MTV Uutiset Live uutisoi viime marraskuussa prinssi Andrew'n vetäytyvän julkisista tehtävistäään Epstein-kytkösten vuoksi.

Britannian prinssi Andrew'lle on esitetty virallinen kutsu edesmenneen liikemies Jeffrey Epsteinin seksuaalirikostutkintaan liittyvään kuulemiseen.

Yhdysvaltain syyttäjäviranomaiset ovat lähettäneet prinssille kutsun Britannian hallituksen välityksellä, kertoo NBC News.

Andrew oli läheisissä väleissä seksuaalirikoksista tuomitun Epsteinin kanssa. Yhdysvaltain syyttäjäviranomaiset kertoivat tammikuussa, että prinssi ei ollut auttanut Epstein-tutkinnassa millään tavalla, vaikka oli aiemmin julkisuudessa vakuuttanut auttamishalujaan.

Epstein löydettiin hirttäytyneenä vankisellistään Yhdysvalloissa elokuussa 2019. Syytetty liikemies oli kuollessaan 69-vuotias. Prinssi Andrew ja Epstein olivat tiettävästi ystäviä vuosien ajan, vaikka Epstein tuomittiin seksuaalirikoksista ensimmäisen kerran vuonna 2008. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja