Prinsessa Beatricen häitä oli tarkoitus tanssia tänään, mutta korona sotki suunnitelmat – Sarah Ferguson: "Olen hyvin surullinen"

1:10
Prinsessa Beatricen häitä on varjostanut myös hänen isänsä prinssi Andrew'n seksiskandaali

Prinsessa Beatricen häitä oli alun perin määrä juhlia 29. toukokuuta, mutta koronapandemia pakotti lykkäämään häitä.

Kuninkaallisfanit riemastuivat viime syksynä, kun Britannian prinsessa Beatrice  ilmoitti kihlauksestaan italialaisen Edoardo Mapelli Mozzin kanssa.

Parin oli määrä avioitua tänään 29. toukokuuta St. Jamesin palatsissa Lontoossa, ja hääjuhla oli tarkoitus järjestää kuningatar Elisabetin  emännöimänä Buckinghamin palatsin puutarhassa

Järjestelyt kokivat useita vastoinkäymisiä, mutta lopulta Beatricen suuri päivä jouduttiin perumaan maailmalla jylläävän koronaviruspandemian takia.

Morsiamen äiti, Yorkin herttuatar Sarah Ferguson kommentoi nyt tyttärensä kurjaa tilannetta.

Yorkin herttuatar puhui ystävänsä Darlton Harrisin podcastissa lyhyesti siitä, millaisia tunteita tyttären suuren päivän peruuntuminen on herättänyt äidissä. "Fergie" paljasti brittilehti Expressin mukaan samalla, että Beatrice ja tämän tuleva puoliso ovat eristäytyneet koronan vuoksi Mapelli Mozzin äidin Nikki Shalen luo, jota Fergie luonnehti hyväksi ystäväkseen.

– Olen hyvin surullinen siitä, että Beatrice joutui lykkäämään häitään. Ikävöin tytärtäni, Ferguson sanoi podcastissa.

Sen sijaan hän iloitsi siitä, että prinsessa Eugenie ja hänen aviomiehensä Jack Brooksbank ovat vetäytyneet Windsorin tiluksille yhdessä Fergusonin ja tämän ex-miehen prinssi Andrew'n kanssa.

– Karanteenin aikaan olen nauttinut siitä, että olen saanut viettää enemmän aikaa Eugenien ja Jackin kanssa.

Hän kertoi myös, että äiti ja tytär ovat kokeilleet karanteenin aikana jotain sellaista, mitä he eivät ole kertaakaan 30 vuoden aikana ennen tehneet.

– Leivoin ensimmäistä kertaa 30 vuoteen sitruunakaukun hänen kanssaan. Se oli fantastista!

Nimetön lähde kertoi aiemmin People-lehdelle, ettei prinsessa Beatricen häiden uutta päivämäärää ole vielä päätetty. Juhlapaikkojen osalta parin uskotaan pitäytyvän alkuperäisessä suunnitelmassaan, samoin vieraslistan uskotaan pysyvän ennallaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja