Nyt se on virallista! Prinsessa Beatricen häät on peruttu

1:54
Tämä kaikki sinun tulee tietää koronaviruksesta

Prinsessa Beatricen huono onni hääjärjestelyissä jatkuu. Viimeinen niitti oli koronaviruspandemia, joka pakotti perumaan toukokuulle kaavaillut häät.

Prinsessa Beatricen ja hänen sulhasensa Edoardo Mapelli Mozzin  epäonni hääjärjestelyjensä suhteen jatkuu. People-lehden saaman vahvistuksen mukaan toukokuun lopulle suunnitellut kuninkaalliset häät on nimittäin nyt virallisesti peruttu.

Syynä on maailmalla jylläävä koronaviruspandemia. Britannian hallitus ilmoitti torstaina, että maa pysyy suljettuna ainakin kolme viikkoa. Lisäksi hallitus on ohjeistanut välttämään kokoontumisia.

Beatricen, 31, ja hänen italialaisen sulhasensa, 37, oli määrä avioitua 29. toukokuuta St. Jamesin palatsissa. Hääjuhla oli puolestaan määrä järjestää Buckinghamin palatsin puutarhassa Beatricen isoäidin kuningatar Elisabetin emännöimänä.

– Suunnitelmissa ei ole vaihtaa paikkaa, saati pitää isoja häitä. He eivät ajattele häitään tällä hetkellä lainkaan. Uudelleenjärjestelyjä on tulossa, mutta niiden aika ei ole vielä, parin tiedottaja kommentoi Peoplelle.

Toinen lähde puolestaan kertoo lehdelle, ettei hääkutsuja lähetetty edes koskaan koronavirustilanteen takia.

Prinssi Andrew'n ja Yorkin herttuatar Sarah Fergusonin vanhemmalla tyttärellä on ollut hääjärjestelyissään poikkeuksellisen paljon epäonnea ja viivästyksiä sen jälkeen, kun pari ilmoitti kihlauksestaan viime syksynä.

Ensin esteeksi ryöpsähti prinsessan prinssi Andrew’n seksiskandaali, jonka selvittelyn vuoksi hääpäivästä tiedottaminen lykkääntyi. Myös Lontoossa joulun alla pidettäviksi suunnitellut kihlajaisjuhlallisuudet jouduttiin perumaan samasta syystä.

Uutisia hääpäivästä odoteltiin alkuvuodesta, kunnes prinsessan serkku prinssi Harry puolisoineen rysäytti ilmoille todellisen uutispommin ilmoittamalla, että hän ja herttuatar Meghan tahtovat vetäytyä kuninkaallisesta perheestä ja kuninkaallisista velvollisuuksistaan Pohjois-Amerikkaan.

Viimeinen niitti oli koronaviruspandemia, joka iski rajusti Eurooppaan maaliskuussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja