Portion Boys -yhtyeen JaloTiina joutui rajun ruokamyrkytyksen kouriin – artistin äiti luki lehdestä, että hänen tyttärelleen tilattiin ambulanssi

Portion Boys -yhtyeestä tutun JaloTiinan vointi huononi rajusti kesken viikonlopun keikan.

Portion Boys -yhtyeen Tahkon keikalla sattui viime perjantaina ikävä välikohtaus, kun yhtyeen JaloTiina, oikealta nimeltään Tiina Forsby joutui jättämään keikan kesken ja poistumaan lavalta huonovointisuuden vuoksi. Artistin kunto huononi lopulta niin nopeasti, että hänelle jouduttiin hälyttämään ambulanssi.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Tiina kertaa illan tapahtumia Instagramiin jakamassaan tilannepäivityksessä. Hän kertoo heti kirjoituksensa alussa kaiken olevan hyvin.

– Aloin voida huonosti noin pari tuntia ennen keikkaa. Olo oli etova ja maha kramppasi. Siitä huolimatta tehtiin tilannearvio bändin kanssa, että nousen lavalle ja uskoin vielä siinä kohdassa, että saan taisteltua keikan hyvin läpi, hän kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tiina kirjoittaa vetäneensä keikan kaksi ensimmäistä kappaletta läpi sisulla, vaikka samaan aikaan hän tiesi, ettei kaikki ole kunnossa. Kroppa oli artistin mukaan niin voimaton, ettei edes mikrfonin piteleminen onnistunut.

– Silmissä musteni ja olo huononi koko ajan. Ryntäsin pois lavalta siinä kohtaa kun tunsin, että nyt on vaan kertakaikkiaan mentävä. Elimistö tyhjensi täysin itsensä ja samalla ne loputkin voimat hävisi, hän kertaa.

Postauksen mukaan yhtye oli sopinut ennen keikan alkua, että mikäli Tiinan olo huononee, poistuu hän lavalta ja muu kokoonpano vetää keikan loppuun.

Tiina kirjoittaa puolisonsa ja bänditoverinsa Mikael Forsbyn käyneen keikan lomassa tarkastamassa hänen vointinsa ja huolestuneen siitä, miten huonoon kuntoon hän oli mennyt lyhyessä ajassa.

Lopulta paikalle hälytettiin ambulanssi.

– Mulle tehtiin kaikki mahdolliset testit, sydänfilmit ym. ja kaikki on kunnossa, mitään syytä huoleen ei ole. Perinpohjaista työtä ja välittämistä. Iso arvostus ja kiitos näille kahdelle lanssimiehelle, Tiina kirjoittaa.

Diagnoosiksi Tiina sai aggressiivisen ruokamyrkytyksen. Huonovointisuus pakotti artistin jättämään loput viikonlopun keikat väliin. Hän kirjoittaa olevansa asiasta äärimmäisen harmissaan.

Tiina jakoi Instagram-tililleen sunnuntaina toisen postauksen, jossa hän antoi seuraajilleen tilannepäivitystä voinnistaan. Hän kertoi postauksessa saaneensa äidiltään huolestuneen puhelun.

– Äiti soitti mulle ihan hädässä eilen: "Tiina onko sulla kaikki hyvin, onko sun sydän kunnossa, kerrothan äitille heti jos on jotain vakavampaa". Äiti oli saanut lukea lehdistä, että mulle oli soitettu keikalle ambulanssi. Tilanne tosiaan vaikutti dramaattiselle, mutta haluan edelleen korostaa kaikille niille, jotka säikähti tai huolehtii, mulla ei ole mitään hätää.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tiina kertoo olonsa kohentuneen sen verran, että vesi ja vitamiinijuomat pysyvät jo sisällä. Kiinteää ruokaa hän ei kertomansa mukaan kuitenkaan kykene vielä nauttimaan, ja näin ollen olo on edelleen voimaton.

– Terveyttä ja terveitä päiviä tulen jatkossa ihan varmasti arvostamaan entistä enempi. Tuo edellinen vuorokausi ei kyllä ihan hetkessä unohdu. Mutta nyt voin onneksi jo paljon paremmin; etova olo on mennyt jo pois, jäljellä on vaan tolkuton väsy ja voimattomuuden tunne, hän kirjoittaa.

Postauksen kommenttikenttään on jätetty lukuisia kannustavia viestejä.

– Onneks sun vointi on jo parempaan suuntaan. Kyllä tosiaan Tahkolla säikähdettiin. Annat nyt vaan itellesi aikaa toipua, keikkoja tulee kyllä ja sitten sinäkin oot taas iskussa.

– Halit Tiina sulle. Kohta olet taas voimissasi, nyt vaan annat itselles luvan levätä ja parantua.


Lue myös:

    Uusimmat