Portion Boys -yhtyeen JaloTiina on saanut karmeita viestejä: "Ihan tällaista en osannut odottaa"

25:41
MTV Uutisten toimittajat ruotivat UMK-finalistit – joku heistä lähtee Euroviisuihin!

Portion Boys -yhtyeen JaloTiina, eli Tiina Forsby, on saanut laajaa arvostelua osakseen. Hänen roolinsa bändissä on kyseenalaistettu ja arvosteltu niin hänen ulkonäköään, persoonaansa, aitoutta ja jopa puheääntä.

UMK-kilpailija Portion Boysin jäsen JaloTiina, eli Tiina Forsby, on saanut varsin osakseen kammottavaa kommentointia. 26. tammikuuta hän otti Instagramissa kantaa häntä koskeneeseen viesteihin.

– Tällainen viesti napsahti minulle inboxiin tänään: mitään kiusaamista tai herjaamista ei ole tapahtunut, rooliasi on vaan vähän kyseenalaistettu. No mutta mietitäänpä tätä vähän. Kun minulle on kuitenkin kymmenittäin kuvakaappauksia ja myös yksityisviestejä feikkiprofiilien takaa lähetetty, niin ajattelin näyttää nyt teillekin sen tyylin millä lailla rooliani kyseenalaistetaan. Täysin sanasta sanaan kirjoitetut kommentit, mitään ei ole lisätty tai poistettu, Forsby kirjoitti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kommenteissa häntä sanottiin muun muassa fiiliksen nostattajaksi ja bändin miehien tyydyttäjäksi.

– Ja samalla kaikki muutkin Ilpot vauvasta vaariin. Pylly heilumaan ja Ilpoille lisää materiaalia. Se on naisen tehtävä. JaloTiinalla on väljä nielu. Lavafunktio: perseen levittely. Paljonkohan maksaisi yksi JaloTiina-kierros, Forsby kirjoitti viestejä, joita hän on saanut.

Lista kuitenkin jatkui.

– Lavapersettä tarjolla halvalla. Onko funktiosi siis antaa…saatko palkkaa vai annatko ilmaiseksi? Nyt vedetään kaksin käsin JaloTiina, hihi, tirsk. Ihanaa olla horo-Tiina, Forsby jatkoi.

Hänen kirjoittamissaan viesteissä on hänen mukaansa vain murto-osa kaikista viesteistä, joita hän on saanut.

– Ja totta kai myös kaikki muukin minussa on ollut melko julman arvostelun kohteena: ulkonäkö, persoona, aitous ja jopa puheääni. Mutta hei, joka leikkiin lähtee, se leikin kestäkööt, niinhän se kohtuu kliseinen sanonta menee. Olin aika innoissani tästä mahdollisuudesta osallistua Suomen kovimpaan musa-ohjelmaan. Voin kuitenkin sanoa, että ihan tällaista en osannut odottaa, Forsby kirjoitti selkeästi hämmentyneenä.

Hän jatkoi kirjoituksessaan vielä, että hänen rooliansa saa toki kyseenalaistaa, jos joku kokee sen tarpeelliseksi.

– Teethän sen kuitenkin niin, ettet samalla hauku minua h**raksi? Siellä Logomon lavalla helmikuun lopussa kuitenkin olen, tykkäsit sinä vihaaja siitä tai et. Tämä ongelma on onneksi sinun, ei minun, Forsby päätti kirjoituksensa.

Myös koko Portion Boys -yhtye otti Forsbyn kommentointiin kantaa Instagramissa 26. tammikuuta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja