Radiojuontaja Sari Tamminen jälleen sairaalaan – verenvuoto alkoi uudelleen

Sari Tamminen vietti viikonloppuna yön sairaalassa, mutta joutui sinne tänään maanantaina uudelleen.

Radiojuontaja Sari Tamminen oli juontamassa lauantaina suoraa Radio Pookin Lauantai-illan huuma -lähetystä, kun hänellä alkoi raju verenvuoto.

Tamminen kertoo MTV Uutisille, että hänellä oli lauantaina hieman omituinen olo, mutta tunsi itsensä kuitenkin työkykyiseksi. Hän päätti tehdä lähetyksen, sillä vieraina olivat muusikot Jussi Lammela ja Kyösti Mäkimattila.

Tamminen muistelee, kuinka hänellä alkoi ihan yhtäkkiä kesken lähetyksen raju verenvuoto.  

– Totesin, että nyt on paha tilanne ja lähdin juoksemaan vessaan, Tamminen muistelee MTV Uutisille.

Lammela soitti Tammiselle ambulanssin ja tämä vietiin Turun yliopistolliseen sairaalaan.

– Menin studiosta suoraan leikkaussaliin ja vietin yhden yön sairaalassa. Minulta poistettiin reilu pari viikkoa sitten kohtu, ja nyt se ommeltiin sairaalassa uudelleen sisäkautta kiinni.

Tamminen oli yhden yön sairaalassa ja kotiutui eilen. Epäonni terveyden kanssa jatkui myös tänään, sillä Tamminen joutui uudelleen sairaalaan. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

– Aamulla soitin sairaalaan ja he kehottivat minua tulemaan tänne, kun verenvuoto alkoi uudelleen. Nyt tutkitaan ja katsotaan, mitä tapahtuu seuraavaksi.

Tamminen haluaa jakaa ohjeen jokaiselle, joka joutuu vastaavaan operaatioon.

– Ainakaan kolmeen viikkoon ei kannata lähteä mihinkään sellaiseen paikkaan, mistä ei pääse hakemaan apua, jos jotain tapahtuu. Minulla kävi hyvä tuuri, kun en ollut studiossa yksin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja