Olli Herman ja Tytti-kumppani saavat toisen lapsen!

Tällaisia läheltä piti -tilanteita Olli Hermanille sattui, kun hän joutui valehtelemaan Popeda-pestistään ennen julkistusta 5:41
Katso myös: Tällaisia läheltä piti -tilanteita Olli Hermanille sattui, kun hän joutui valehtelemaan Popeda-pestistään ennen julkistusta

Olli Herman ja Tytti-kumppani kertovat perheenlisäyksestä Instagramissa.

Popeda-yhtyeen uusi nokkamies Olli Herman ja hänen kumppaninsa Tytti saavat toisen yhteisen lapsen. Pari kertoo vauvauutisesta Instagramissa, jonne he jakoivat herttaisen, mustavalkoisen perhepotretin.

Kuvassa Tytti pitää kättään pyöristyneen vatsansa päällä.

– Hei pieni poikamme, me haluttiin tulla kertomaan, että sua odotetaan jo kovasti. Meitä on täällä kolme. Isä on hiukan hullu ja sillä on aika paljon meneillään just nyt. Kaksi uutta työtä ja kalenterit täynnä kaikenlaista. Sellainen isä on, hiukan hullu. Isoveljesi Robin on samanlainen ja lisäksi vielä hullun söpö ja hullun hauska tyyppi. Robin odottaakin sinua, pikkuveljeään, jo kovasti leikkikaverikseen, julkaisussa lukee.

– Äiti on perheen kuningatar ja hän tulee pitämään sinusta parempaa huolta kuin kukaan muu koko maailmassa. Me ei maltettaisi odottaa, että saadaan tavata sut. Älä silti kiirehdi vaan kasva rauhassa äidin masussa, kunnes olet valmis syntymään. Loppukesällä me nähdään. Me rakastetaan sua jo nyt, teksti jatkuu.

Tekstin ovat allekirjoittaneet isoveli Robin, äiti ja isä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tammikuun alussa tiedotettiin, että Herman on Popedan uusi solisti. Herman on entuudestaan tuttu Reckless Love -yhtyeestä.

Reckless Love kertoi tammikuun loppupuolella Instagramissa pitävänsä taukoa kiertueista ja äänityksestä, sillä pesti Popedan nokkamiehenä vie toistaiseksi 100 prosenttia Hermanin keskittymisestä ja panoksesta. 

Lue myös:

    Uusimmat