Tässä on Popedan uusi solisti

Popeda-yhtyeen uusi solisti on Olli Herman.

Pate Mustajärvi jätti Popedan taakseen 2. syyskuuta Ratinan stadionilla silloisen kokoonpanon viimeisellä keikalla. Yhtye kuitenkin jatkaa matkaansa ilman Mustajärveä, ja uusi solisti julkistetiin 1. tammikuuta kello 14. 

Popedan uusi laulaja on Olli Herman. Hänet tunnetaan parhaiten Reckless Love -yhteestä.

Herman kertoo tiedotteessa olleensa yllättynyt saadessaan Costello Hautamäeltä puhelun. 

Olo oli sellainen kuin olisi halolla päähän lyöty, eli pöllämystynyt, hieman ehkä hölmistynyt, mutta samaan aikaan myös erittäin otettu ja imarreltu. Ajattelin, ettei tätä puhelua voinut kukaan vielä hetki sitten kuvitella tapahtuvaksi, mutta niin vain kävi, että Costello kysyy minua laulajaksi Popedaan. Ei minulla ollut kuin yksi mahdollinen vastaus antaa: Kyllä, tottakai minä tulen, hän kuvailee.

Popedan kitaristi Costello Hautamäki kertoi aikaisemmin MTV Uutisille, että uusi laulaja on valittu musiikki edellä. 

– Laulusolistin pitää olla hyvä. Rockissa se tarkoittaa, että pitää olla palkeita ja keuhkoja sen verran, että lähtee rock’n’roll. Popedassa on varmaan ollut parikymmentä äijää näiden vuosien aikana, niin aina ollut ehtona se, että pitää ymmärtää Popedan filosofia. Esimerkiksi se, mitä hauskaa on Sukset-kappaleessa. Kappalehan on ihan älytön, mutta siinä pitää ymmärtää Popedan sisäinen huumori. Jos ei tällaisia asioita pidä hauskana, niin ei pärjää Popedassa. Emme voisi ottaa tähän orkesteriin kauhean vakavia ihmisiä, Hautamäki kertoi.

Popedan kevään ainoa keikka on Tampereella lauantaina 30. maaliskuuta. Yhtye kiertää myös festivaalilavoja tulevan kesän ajan. 

 

Pate Mustajärvi soittelee Popedan kitaristi Costello Hautamäelle erityisesti yhden asian takia 0:33

Katso videolta, minkä asian takia Pate Mustajärvi edelleen soittelee Popedan kitaristi Costello Hautamäelle.

Lue myös:

    Uusimmat