Näin käy Popedaan liittyneen Olli Hermanin Reckless Love -yhtyeen – yksi jäsen jää pois

Tällaisia läheltä piti -tilanteita Olli Hermanille sattui, kun hän joutui valehtelemaan Popeda-pestistään ennen julkistusta 5:41
Katso videolta, millaisia läheltä piti -tilanteita Olli Hermanille kävi, kun hän vaali suurta salaisuutta, ja mitä uutta hän tuo Popedaan.

Reckless Loven kohtalo on nyt selvillä.

Popeda julkisti 1. tammikuuta kauan odotetun uutisen ja ilmoitti Reckless Love -yhtyeestä tutun Olli Hermanin astuvan yhtyeen entisen nokkamiehen Pate Mustajärven paikalle. Moni on pohtinut ilmoituksen jälkeen, miten käy Reckless Love -yhtyeen nyt, kun Herman liittyy toisen yhtyeen riveihin.

Reckless Loven Instagram-tilillä julkaistiin sunnuntai-iltana postaus, jossa valotetaan yhtyeen tulevaisuudennäkymää.

Kuten monet teistä jo tietävät, Olli liittyi vuoden alussa legendaariseen suomalaiseen rock-yhtyeeseen nimeltä Popeda. Tämä tulee toistaiseksi viemään 100 prosenttia Ollin keskittymisestä ja panoksesta. Tästä syystä ilmoitamme pitävämme toistaiseksi taukoa kiertueista ja äänityksestä, yhtye kertoo postauksessaan.

Samassa postauksessa yhtye tiedottaa jatkavansa eri teille rumpalinsa Hessu Maxxin kanssa. 

– Päätöksemme oli yhteinen ja muodostui pitkän ajan kuluessa. Haluamme korostaa, että tämä ei ollut hätiköity päätös, yhtye kirjoittaa.

Reckless Loven postauksen mukaan Maxxin lähtöön ei liity minkäänlaista draamaa. Yhtyee kuvailee, että he kaikki kokevat tämän olevan luonnollinen kehitys bändin sisäisissä suhteissa. 

– Haluamme kiittää Hessua hänen kovasta työstään bändin eteen, kaikesta hauskuudesta, mitä meillä on ollut matkalla sekä kaikista hienoista asioista, joita olemme yhdessä saavuttaneet vuosien varrella.

Yhtye toivottaa tekstissään Maxxille kaikkea hyvää tulevaan. Postauksen lopussa he antavat päättäväisen lupauksen.

– Tulemme takaisin. Aina tulemme. Rakkautemme teitä kohtaan ei koskaan kuole – koska se on Reckless Love. Teidän, Olli, Jalle ja Pepe.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat