Laura Lepistö jakoi herkkiä vauvakuvia perheensä pienimmäinen rinnallaan: "Se haikeus..."

Laura Lepistö kertoo raskaudestaan:"Urheilutausta näkyy taidossa kuunnella kehoa" 15:20
Katso myös: Laura Lepistö puhui ensimmäisestä raskaudestaan erikoishaastattelussa: "Urheilutausta näkyy taidossa kuunnella kehoa"

Laura Lepistön ja Tommi Huovisen toinen lapsi syntyi joulukuussa.

Ex-taitoluistelija Laura Lepistön ja hänen puolisonsa Tommi Huovisen toinen lapsi syntyi joulukuussa. Lepistö jakoi hiljattain Instagram-tililleen kauniita otoksia, joissa hän ja hänen puolisonsa pitelevät perheen uutta tulokasta sylissään.

– Se haikeus, että tällaista pikkunyyttiä saa pitää sylissä vaan niin lyhyen hetken helpottaa vähän, kun on 142 tällaista aarretta muistojen arkistoissa, Lepistö kirjoittaa kuvien yhteydessä.

Kuvat on ottanut vauva- ja perhekuvaaja Niki Strbian.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Lepistö kertoi hänen ja puolisonsa toisen lapsen syntymästä niin ikään Instagramissa 9. joulukuuta. Tuolloin hän jakoi someseuraajilleen sairaalassa napatun kuvan, jossa hän pitelee pienokaista rinnallaan.

– Tervetuloa meidän jengiin pikkuinen. Viimeisten muuttolaatikoiden purkamisen jälkeen hän päättikin tehdä grand entrancensa tehokkaasti parissa tunnissa. Vauhti taitaa olla verissä, en ymmärrä... Paras pikkujouluylläri, Lepistö kirjoittaa kyseisen postauksen yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lepistöllä ja Huovisella on entuudestaan kaksivuotias Robin-poika.

Lue myös:

    Uusimmat