Mainos

Pommiuhkausten sarja Pariisissa - pommikoirat Eiffel-tornissa

Pariisin pommiuhat ovat osoittautuneet perättömiksi. On esitetty arveluja, että uhkaukset liittyisivät maan parlamentin hyväksymään burkakieltoon.

Pariisin maamerkki Eiffel-torni ja sitä ympäröivä puisto evakuoitiin illalla Suomen aikaa pommiuhan vuoksi. Paikallisen poliisin mukaan alueella oli parituhatta ihmistä. Evakuointi sujui rauhallisesti.

Poliisin erikoisjoukot ja pommikoirat tutkivat Eiffel-tornin kerros kerrokselta. Viranomaisten mukaan mitään ei kuitenkaan löytynyt.

Poliisilähteiden mukaan pommiuhkaus tuli puhelimitse noin yhdeksältä illalla paikallista aikaa. Soittaja otti yhteyttä tornin huollosta vastaavaan yhtiöön.

Rautatielläkin pommiuhka

Myös paikallisjuna-asema jouduttiin evakuoimaan hetkellisesti pommiuhkan takia. Osa Saint-Michelin aseman laitureista suljettiin lähes tunniksi. Saint-Michelin asema sijaitsee Notre Damen katedraalin lähellä. Asema avattiin kuitenkin uudelleen sen jälkeen, kun poliisi oli tarkastanut alueen.

Ilmoitus paikallisjuna-aseman pommiuhkasta saapui vain muutamia tunteja sen jälkeen, kun Eiffel-torni jouduttiin evakuoimaan.

Ranskan valtion rautatieyhtiö SNCF:n mukaan pommiuhkasta ilmoitettiin Eiffel-tornin uhkan tavoin nimettömällä puhelinsoitolla.

(MTV3-STT-Afp)

Katso Kati Savanderin raportti Pariisista:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.