Poliisitkin käyneet paikalla – Stevenin murhateemaiset halloween-koristelut kauhistuttavat: "Joku lapsi käveli ohi..."

Dallasilaistaiteilijan brutaalit halloween-koristeet saivat naapurit hälyttämään poliisit, kertoo muun muassa Dallas Observer.

Texasilainen taiteilija Steven Novak julkaisi Facebookissa kuvia ja videon kotinsa Halloween-koristeluista, joiden vuoksi naapurit ovat hälyttäneet poliisin paikalle useammin kuin kerran. Dallasissa Stevenin talon katolla ja pihalla makaa nimittäin ruumiilta näyttäviä nukkeja. 

Karmivat kuvat ovat saaneet osakseen huomiota. Ne jakoi sosiaalisessa mediassa muun muassa henkilö nimeltä Joe Duncan.

Klikkaa kuvat isommiksi. Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Yksi ”ruumiista” retkottaa talon katolla verisenä ja sen päähän on isketty veitsi. Toinen makaa verilammikossa kuistilla ja sen pää on murskana.

Pihatiellä makaavan ruumiin selästä törröttää ilmeisesti moottorisaha. Sen vieressä on kottikärryt, joissa on verisiä ihmisten raajoja. Lisäksi vieressä on nukke, joka on kääritty muovisäkkiin.

Näiden lisäksi Steven kuvasi Facebookiin videon talonsa ikkunasta. Ikkunaa katsoessa näyttää siltä, kuin ikkunaa vasten hapuilisi zombeja. Illuusio on toteutettu projektorilla.

Pitää rankemmasta huumorista

Steven kertoo halunneensa tehdä jotain, mikä todella pelästyttäisi pimeällä talon ohi kulkevat ihmiset. Hän on aina ollut rajumman huumorin ystävä.

– Niinpä hankin nukkeja ja viskoin verta ympäriinsä.

Ylpeä etenkin ruumissäkeistä ja kottikärrystä

Pihamaalta löytyvät myös kottikärryt, jotka näyttävät kaatuneen kyljelleen, jolloin kyytiin asetetut, ruumiinosia täynnä olevat säkit ovat "kaatuneet" maahan. 

Juuri tästä asetelmasta hän on erityisen ylpeä. Hänen mielestään se näyttää siltä, kuin joku olisi epäonnistunut yrityksessään hankkiutua eroon paloitelluista ruumiinosista keskellä yötä.

– Joku lapsi käveli ohi ja kysyi, mitä niille oli tapahtunut. Vastasin, että ne söivät liian paljon karkkia.

Poliisi käyneet jututtamassa

Murhateemaisten koristeiden takia poliisit ovat käyneet Stevenin luona useampaan otteeseen. Naapurit näyttävät pelästyneen hänen verisiä virityksiään. Stevenin julkaisemien kuvien joukossa on otos valvontakamerakuvasta, jossa näkyy, miten kaksi poliisia seisoo kuistilla makaavan ruumiin luona.

– Naapurit kertoivat, että poliisiautoja oli talon luona useaan otteeseen päivän aikana. Olen itse ollut kotona pariin otteeseen, kun he ovat tulleet. 

Poliisit eivät suinkaan ole vaatineet Steveniä poistamaan asetelmia, päinvastoin.

– He sanoivat minulle, että nuo ovat tosi hienoja ja että he tulivat vain, koska valitusten takia heidän oli pakko.

Lue myös:

    Uusimmat