Ei heikkohermoisille! Japanilainen huvipuisto pitää huolta turvaväleistä karmivalla tavalla: "Pelästyin suunnattomasti"

Halloweenin lähestyessä on eräs japanilainen huvipuisto keksinyt uuden kammottavan tavan varmistaa, että turvalliset turvavälit pitävät hauskanpidon lomassa.

The Lagunasia Attraction Park -nimisen japanilaisen teemapuiston vessoissa kummittelee nuoren tytön, Hanako-sanin henki. Vessassa asioidessa Hanako-san saattaa rapistella oven takana tai jopa kurkistaa vessakoppiin. Vessaan mennään yksin.

– Jotta voimme varmistaa turvavälit, pääsevät vieraat yksitellen kirottuihin vessoihin. Näin asiakkaat pystyvät nauttimaan kauhuteemasta samalla, kun pitävät turvavälejä muihin vieraisiin, riivattujen vessojen suunnittelija Iwana Kenta kertoo.

Vessavierailu ei todellakaan sovi heikkohermoisille.

– Pelästyin suunnattomasti, kun hengen päästämät äänet kävivät kovemmaksi. Sekin pelästytti, kun vessakopin ovi aukesi äkkiarvaamatta, aivan uudenlaista vessakokemusta kokeillut vierailija Hiroko Fujioka kertoo.

Hanako-san perustuu japanilaiseen urbaanilegendaan, jossa yleensä punaiseen paitaan pukeutunut koulutyttö kummittelee koulunvessoissa. Tarina on suosittu koululaisten keskuudessa ja siitä on useita versioita. Joissain versioissa tyttö on pelkästään ilkikurinen, kun taas toisissa testataan tosissaan Hanako-sania luokseen kutsuvan rohkeutta. The Lagunasia Attraction Park -teemapuiston Hanako-san on saanut vaikutteita esimerkiksi Kauna-elokuvissa nähtäviltä riivatuilta hengiltä.

Katso videolta tunnelmia kauhuvessasta, jos uskallat!

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: Kameraone

Lue myös:

    Uusimmat