Poliisin erikoinen pelastustehtävä tallentui kameraan: Auringonpaahteessa läkähtynyt hirvenvasa sai partion hoivaa – "Kannoimme turvaan"

2:02
KATSO MYÖS HELLYTTÄVÄSTI PÄÄTTYVÄ VIDEO: Hirvivasa jäi jumiin pauhaavan joen keskelle Alaskassa – pelastajat riensivät paikalle apuun

Läkähtynyt hirvenvasa kannettiin poliisipartion voimin turvaan Pohjois-Pohjanmaalla Raahessa.

Oulun poliisilaitos kertoo sydäntä liikuttavasta tapauksesta Facebook-sivuillaan. Raahen partio numero 202:n allekirjoittamassa päivityksessä kerrotaan, että pieni hirvenvasa oli jäänyt jumiin ojan pohjalle ja väsähtänyt auringon armottomassa paahteessa.

– Ensiavuksi annoimme janoiselle vasalle vettä. Jälkien perusteella emo oli jatkanut matkaansa tien yli metsään. Kannoimme vasan metsän varjoiseen paikkaan turvaan auringon paahteesta, jotta emo voisi löytää sen, päivityksessä kirjoitetaan.

Jos päivitys ei näy yllä, voit katsoa sen tästä linkistä

Tapauksen tiimoilta poliisi haluaa muistuttaa kaikkia lemmikkien omistajia helteen vaaroista. Usein kesällä poliisi saa ilmoituksia, joissa koira – joskus jopa lapsi – on jätetty yksin autoon aurinkoisena päivänä. ؙ

– Ohjeemme teille hyvät ystävät on, että välttäkää jättämästä autoa suoraan auringonpaisteeseen, kun koira on autossa. Ja muistakaa, että ette jätä koirianne kuumaan autoon kuin vain hetkeksi ja silloin pitää sitten muistaa myös se, ettei jää raataileen naapurin kanssa viileään kauppaan, päivityksessä vedotaan, poliisi päättää.

Hilpeyttä suorassa lähetyksessä, katso video! Kevennysmies Mika Tommola nappasi kalan kesken haastattelun – "Hetkinen, hetkinen! Nyt syö!" 

8:49
MTV Uutisten kevennysmies Mika Tommola nappasi kalan kesken haastattelun – "Hetkinen, hetkinen! Nyt syö!"

Lue lisää mieleenpainuvia juttuja!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja