Vuosi sitten kadonnut kultainennoutaja löydettiin metsästä – jokaisen koiranomistajan painajainen vihdoin ohi: "Se on kaivannut rakastettuna olemista"

Kössi- ja Lucky-koiria koulutetaan haistamaan ihmisten syövät 3:18
Katso myös tämä video: Näin kultaisianoutajia koulutetaan haistamaan ihmisten syövät

Tämä tapaus vetää vertoja jopa Disneyn satumaisille tarinoille ja on sulattanut ihmisten sydämet sosiaalisessa mediassa. Suloisesta tarinasta kertoi New York Post.

Walter-niminen kultainennoutaja katosi viime vuoden marraskuussa, kun se oli omistajan perheen luona juhlimassa kiitospäivää Missourissa.

Koira kärsi ahdistuksesta ja sai pujotettua päänsä kaulapannan ali. Tämän jälkeen karvakuono juoksi metsään ja jäi sille tielle. 

Walterin omistaja Kate Olson jäi vanhempiensa luoksi viikkojen ajaksi etsimään koiraa ja levittämään siitä julisteita. Myöhemmin hän joutui palaamaan kotiinsa tyhjin käsin.

Paikalliset ihmiset ottivat Olsoniin yhteyttä ja kertoivat näköhavainnoistaan. Nainen palasi kuitenkin seuraavaltakin etsintäreissultaan ilman rakasta koiraansa ja hän päätti perustaa Facebook-ryhmän nimellä ”Missä on Walter?”. Tämä inspiroi paikallisia jatkamaan koiran etsintää.

– Haluan Walterin tietävän, että en luovuta, Olson kertoi KSDK:lle aikanaan. 

Tuolloin hän oli käyttänyt arviolta jo melkein 900 euroa julisteisiin ja lentoihin.

"Painajainen on ohi"

Vajaa vuosi koiran katoamisen jälkeen Olson sai tiedon, että Walter oli paikannettu vapaaehtoisista koostuneen eläintenpelastusryhmän Lost Paws Trapping’in toimesta. Nainen hyppäsi lentokoneeseen ja koki iloisen jälleennäkemisen vielä samana iltana.

– Painajainen on ohi, Olson kertoi tunnelmistaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hänen mukaansa vaikuttaa onneksi siltä, että Walterilla on kaikki hyvin pitkästä reissustaan huolimatta.

– Se on samanlainen suloinen poika kuin ennenkin. Ehkä jopa hieman suloisempi, koska se on kaivannut rakastettuna olemista!

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit tai lisää koirista.

Lue myös:

    Uusimmat