Mainos

Poliisia paenneen auton matkustaja kuoli

Poliisia paenneen henkilöauton matkustaja on kuollut ulosajossa Noormarkussa Satakunnassa varhain aamulla. Onnettomuudessa kuoli noin 30-vuotias vammalalainen mies.

Tieltä suistuneen auton kuljettaja ei saanut vakavia vammoja. Häntä epäillään muun muassa törkeästä kuolemantuottamuksesta, törkeästä rattijuopumuksesta, virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja varkaudesta.

Kankaanpään poliisin partio havaitsi henkilöauton ensin aamuviideltä Kankaanpäässä Shell-huoltoaseman pihalla. Auto lähti pakoon poliisia, joka oli tullut paikalle murtoilmoituksen vuoksi. Partio seurasi pakenevaa autoa valtatie 23:lle, mutta kadotti sen näkyvistä.

Porin poliisin partio tavoitti auton myöhemmin Noormarkusta ja pysäytti sen. Pysäytyksen jälkeen henkilöauto kiihdytti uudelleen pakoon ja lähti kohti Noormarkun keskustaa poliisiauto perässään. Partio ei onnistunut pysäyttämään autoa, joka koukkasi välillä kevyen liikenteen väylällekin.

Laviantiellä poliisipartio menetti näköyhteyden pakenijaan. Auto löytyi myöhemmin Laviantien varresta. Se oli suistunut kaarteessa tien oikealle puolelle ja törmännyt puuhun.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.