Mainos

Poliisi veisi seksiklubilta jatkoluvan – seksinostajat kuulusteluihin

45 minuuttia -ohjelman prostituutioraportti viime viikolla yllätti poliisin. Tämän seurauksena poliisi valvoi katuprostituutiota tehostetusti koko viikonlopun. Poliisin mukaan nykykeinot eivät riitä prostituution kitkemiseen vaan tulevaisuudessa seksinostaja voisi joutua poliisikuulusteluihin, jotta hallinto-oikeudelle saadaan riittävä näyttö ravintola Sohon ja Alcatrazin ympärillä tapahtuvasta seksikaupasta.

Poliisin tämänpäiväisen lausunnon mukaan ravintola Soholle ei tulisi myöntää jatkoaikalupaa.

Poliisin kanta ravintola Sohon jatkoaikalupahakemukseen on kielteinen, sillä poliisin mukaan ravintolasta aiheutuu häiriötä kadulle. Prostituoidut seisoskelevat ravintoloiden läheisyydessä.

Hallinto-oikeus kumosi helmikuussa ravintola Sohon ja Alcatrazin jatkoaikojen peruuttamisen, kun näyttö seksikaupasta ei ollut riittävän yksilöityä.

Poliisi etsii tehokkaampia keinoja seksikaupan kitkemiseen julkisilta paikoilta. Jatkossa seksinostaja ja myyjä voisivat siis joutua poliisikuulusteluihin,jolloin asia tutkitaan kuin mikä tahansa rikostutkinta. Tähän saakka poliisi on kirjoittanut ostajille vain sakkolapun.

Etelä-Suomen Aluehallintovirasto tekee päätökset jatkoaikaluvista lähiviikkoina.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.