Mainos

Valvontaisku seksiklubille – seksikauppa näytti jatkuvan

Aluehallintoviranomaiset tekivät viime lauantaina valvontaiskun ravintola Sohoon.

Tarkastuksen tarkoituksena oli nähdä omin silmin, mitä ravintolassa tapahtuu ja onko ravintolalla edellytyksiä jatkoaikalupaan. Soho on anonut jatkoaikaa kello neljään.

Aluehallintoviraston tarkastajat ilmoittivat ovimiehelle tarkastuksesta. Ovimies varoitti alakertaa viranomaisista.

Ravintolavastaava otti viranomaiset vastaan portaikossa.

– Naiset katselivat meitä sillä silmällä. Mutta kun he huomasivat takkimme ja salkut, tekivät naiset johtopäätöksen, ettemme ole potentiaalisia asiakkaita, kertoo ylitarkastaja Ilkka Ripatti Etelä-Suomen aluehallintovirastosta.

Ripatin mukaan ravintolassa oli paikalla runsaasti ulkomaisia naisia ja miesasiakkaita. Ravintola Soho ei ollut estänyt prostituoitujen pääsyä ravintolaan, vaan seksikauppa näytti jatkuvan ennallaan, kuten viimeviikkoisessa 45 minuuttia - ohjelmassa.

"Niin, naisia on ja miehiä... "

Aluehallintoviranomaiset eivät ryhtyneet tenttaamaan paikalla olevaa ravintolavastaavaa prostituoiduista, sillä kumpikin tiesi naisista. Ravintolavastaava totesi kuitenkin lakonisesti, että niin, täällä on naisia ja miehiä.

Viranomaiset kyselivät Soholta, millaista on se tasokas viihdeohjelma, joka on jatkoaikaluvan yksi edellytys. Sohon mukaan ravintolaan tulee dj ja musiikkiartisteja.

Etelä-Suomen aluehallintoviraston tekee päätöksen jatkoaikaluvasta lähiviikkoina.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.