Poliisi syytti McDonald’sin työntekijän kajonneen hänen hampurilaiseensa – tutkinta sai nolon päätöksen

McDonald’sissa alkunsa saanut mysteeri sai poliisin kimpaantumaan: kuka puraisi hänen hampurilaistaan?

Brittiläinen uutissivusto Fox News kertoo erikoisesta McDonald’sissa tapahtuneesta tilanteesta, jossa kärpäsestä tehtiin härkänen – ja ihan syyttä suotta.

Indianan poliisilaitoksen poliisi oli tilannut McChicken-hampurilaisaterian paikallisessa McDonald’sissa. Marion Countyn vankilassa työvuoronsa aloittanut poliisi säilöi hampurilaisensa taukotilojen jääkaappiin ruokataukoaan varten.

Poliisi palasi muutamaa tuntia myöhemmin ruokailemaan taukohuoneeseen. Kun hän otti hampurilaisen pois kääreistä sen lämmitystä varten, mies järkyttyi: joku oli ottanut hampurilaisesta useita haukkuja – mutta kuka mahtoi olla puraisujen takana?

Syytti pikaruokaravintolan henkilökuntaa

Koska taukohuoneessa ei ollut käynyt muita, nälkäinen poliisi päätti palata rikospaikalle, siis McDonald’siin.

– Puhuin esimiehen kanssa. Hän tarjosi minulle ilmaista ruokaa, josta en ollut lainkaan kiinnostunut. Halusin vain selvittää, kuka syyllinen oli, että hän saisi ansionsa mukaan, poliisi kommentoi tapahtunutta WTHR:n mukaan.

Mysteerille löytyikin yksinkertainen selitys

Marion Countyn poliisilaitos tutki tapahtunutta. Tutkinnan aikana selvisi, että poliisi oli itse syypää hänelle aiheutuneeseen mielipahaan.

Kävi nimittäin ilmi, että hän oli unohtanut ottaneensa haukun purilaisesta ja käärineensä sen takaisin kääreisiin ennen kuin hän laittoi sen taukohuoneen jääkaappiin.

– Hän päätteli virheellisesti, että McDonald’sin työntekijä oli kajonnut hänen ruokaansa, koska hän on lainviranomainen, poliisilaitokselta kommentoidaan.

Tapaus päättyikin viranomaisten anteeksipyyntöihin. Ja tämäkö mysteeri vaati kaiken tuon vaivan?  

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: Fox News, WTHR

Lue myös:

    Uusimmat