Grillaa täydellinen tuplajuustohampurilainen – juustoniksillä uskomattoman herkullinen lopputulos
Itse tehdyssä tuplajuustohampurilaisessa juustoa löytyy niin pihvin sisältä kuin sen päältäkin.
Juusto kruunaa hampurilaisen kuin hampurilaisen. Juustonystävä ei tyydy yhteen juustosiivuun pihvin päällä, vaan tekee kerralla tuplajuustohampurilaisen.
Muotoile kaksi ohutta hampurilaispihviä ja aseta cheddarsiivu pihvien väliin. Painele pihvien reunat yhteen niin, että ne yhdistyvät yhdeksi paksuksi pihviksi.
Grillaa pihvi normaalisti molemmilta puolilta. Aseta lopuksi cheddarsiivu pihvin päälle ja odota niin kauan, että se alkaa sulaa pihvin päälle. Ota pihvi pois grillistä ja anna vetäytyä hetken.
Kokoa hampurilainen ja nauti. Tee lisukkeeksi esimerkiksi juuresranskalaisia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti