Mainos

Poliisi paljasti murhapolton lavastaneen naisen

Kainuun poliisin mukaan parikymppinen nainen yritti lavastaa kaksi miestä syylliseksi murhayritykseensä. Tapahtuma sattui 13. huhtikuuta Kajaanin Nakertajantiellä. Poliisi tutki juttua murhan yrityksenä ja törkeänä tuhotyönä.

Poliisin mukaan esitutkinnassa on selvinnyt, että asunnon haltija on itse sytyttänyt tulipalon asuntonsa olohuoneessa, minkä jälkeen hän on sitonut itsensä teipillä tuoliin kiinni. Sitomisen jälkeen hän on siirtynyt tuolin kanssa asunnon etupuolella olevalle tasanteelle ja huutanut apua.

Asunnon haltija on tapahtuman jälkeen kertonut kuulusteluissa, että kaksi miestä olisivat sitoneet hänet tuoliin ja sytyttäneet tulipalon. Asunnon haltija on myöhemmin esitutkinnassa kertonut tämän olleen väärää tietoa.

Esitutkinnan alkuvaiheessa rikoksista epäiltyinä oli kaksi miestä. Heidän ei enää epäillä syyllistyneen asiassa rikokseen. Asunnon haltijan epäillään syyllistyneen törkeään tuhotyöhön ja kahteen väärään ilmiantoon.

- Asunnon haltija on ulkomaalaistaustainen, 20-vuotias nainen. Hän on esitutkinnassa kertonut asunnon sytyttämiseen liittyneen huomionhakuisuutta ja itsetuhoisuutta. Lisäksi hän on kertonut olleensa vihoissa kahden miehen kanssa, minkä vuoksi hän oli kertonut heidän tehneen teon, poliisi kertoo.

Asian esitutkinta jatkuu asianomistajien kuulemisella ja rikoksesta aiheutuneiden vahinkojen selvittämisellä.

Aiempi uutinen:

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.