Mainos

Poliisi paljasti huumeiden välitysketjun Itä-Suomessa

Kolmen päätekijän epäillään hankkineen huumausaineita lähinnä Etelä-Savosta ja Kaakkois-Suomesta.

Poliisi kertoo selvittäneensä huumeiden välitysketjun Itä-Suomessa. Jutun esitutkinnan aikana on ollut kiinni seitsemän ihmistä, joista viisi on ollut myös vangittuna. Vangittuna on edelleen yksi mies.

Juttu siirtyy syyteharkintaan tällä viikolla ja se pyritään saamaan Joensuun käräjäoikeuden käsiteltäväksi kesäkuussa. Poliisi on takavarikoinut esitutkinnan aikana noin 330 grammaa amfetamiinia ja satakunta huumausaineeksi luokiteltavaa tablettia sekä hävittänyt kaksi Kannabis Sativa -kasvien kasvattamoa.

Kolmen päätekijän epäillään hankkineen huumausaineita lähinnä Etelä-Savosta ja Kaakkois-Suomesta ja välittäneen niitä edelleen Joensuun ja Kiteen alueelle. Huhtikuun alussa poliisi otti Anjalankoskella kiinni miehen, jonka epäillään välittäneen päätekijöille amfetamiinia.

Anjalankoskelaisen hallusta on takavarikoitu myös käteistä rahaa noin 1600 euroa, joiden epäillään olevan peräisin huumausaineiden myynnistä. Keskusrikospoliisi ja paikallispoliisi aloittivat jutun tutkinnan maaliskuun loppupuolella.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.