Mainos

Poliisi kerrytti itselleen 36 000 euron edestä parkkisakkoja – lopetti laskujen avaamisen

Wieniläinen poliisi jätti huomioimatta satoja parkkisakkoja vuosien ajan. Lopulta laskut kasaantuivat ja muodostivat jättimäisen tuhansien eurojen summan. Poliisi joutuu vastuuseen teoistaan, mutta työtään hän ei menetä. Asiasta uutisoi The Local.

Naispoliisi joutuu näillä näkymin maksamaan 1000 euron sakot, sillä hän on aikeissa maksaa 7000 euroa puuttuvia parkkisakkoja.

Tapaus tuli ilmi, kun poliisin työpaikalle lähetettiin käsky maksaa puuttuvat sakot. Tässä vaiheessa laskun summaksi oli kertynyt 23 750 euroa.

Poliisi itse kertoi kerääntyneiden sakkojen syyksi huolimattomuuden ja epätarkkuuden. Kun maksamattomien sakkojen kasa alkoi kasvaa, nainen stressaantui ja teeskenteli, ettei asiaa ollut oikeasti tapahtunut. Lopulta hän lopetti kirjeiden avaamisen.

Kysyttäessä, miksi nainen jatkoi väärille paikoille pysäköintiä eikä käyttänyt julkista liikennettä, hän kertoi, että auton käyttäminen oli joustavampaa ja mukavampaa. Joukkoliikenteen käyttäminen on wieniläispoliiseille ilmaista. Nainen olisi voinut myös saada poliisina parkkiluvan, jota hän olisi voinut käyttää ollessaan työtehtävissä.

Kahden ylemmältä taholta tulleen varoituspuhelun ja edelleen maksamattomien sakkojen jälkeen, naisen esimiehet päättivät ryhtyä kurinpidollisiin toimiin. Tutkinnan jälkeen poliisi päätettiin antaa pitää virkansa.

Poliisin on kerrottu sittemmin hakeneen parkkilupaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.