Mainos

Poliisi etsii yhä varkauksista epäiltyjä romanialaisia

Tampereen poliisi on ottanut kiinni kaksi etsintäkuulutettua romanialaista. Poliisi nappasi miehet eilen ennen puoltapäivää Tampereen keskustassa. Kolme etsintäkuulutettua on edelleen vapaana.

Poliisi etsintäkuulutti viisi romanialaista miestä keskiviikkona epäiltyinä varkauksista, jotka ovat kohdistuneet pääsääntöisesti vanhempiin naisiin. Poliisin mukaan miehet ovat ensin selvittäneet uhrin pankkikortin tunnusluvun esimerkiksi pankkiautomaattikäynnin yhteydessä ja anastaneet sen jälkeen uhrin laukun tai lompakon. Lopuksi miehet ovat nostaneet rahat uhrin tililtä.

Poliisi tutkii tällä hetkellä noin 30 varkauden ja maksuvälinepetoksen rikossarjaa, jotka on tehty eri paikkakunnilla. Toistaiseksi tutkinta on keskitetty Tampereelle, jossa henkilöitä epäillään kahdestatoista eri rikoksesta.

Poliisin mukaan miesten epäillään syyllistyneen rikoksiin Tampereen lisäksi Helsingissä, Turussa, Raumalla, Porissa, Kuopiossa, Varkaudessa, Jyväskylässä, Jämsässä, Vaasassa, Seinäjoella, Kokkolassa ja Oulussa.

Poliisi ei taktisista syistä anna tässä vaiheessa tietoja, ketkä etsintäkuulutetuista on saatu kiinni. Poliisi pyytää yleisön vihjeitä edelleen vapaana olevien epäiltyjen tavoittamiseksi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.