Poikaystävä kosi suosittua matkabloggaria veden alla – romanttinen hetki tallentui videolle: "Hänellä ei ollut aavistustakaan..."

Romanttinen ja täysin ainutlaatuinen kosinta tallentui videolle Karibialla.

Tämän romanttisemmaksi ei kosinta juuri voi mennä. Yhdysvaltalainen Kody Workman, 33, kosi rakastaan, 34-vuotiasta Kelly Castillea, kolmen metrin syvyydessä lumoavassa luolassa Jamaican Negrilissä.

Valokuvaajana ja videokuvaajana työskentelevä Kody tarjosi Kellylle sormusta heidän uidessaan eksoottisessa lomakohteessa lokakuun 1. päivänä. Niin ikään valokuvaajana ja videokuvaajana työsktentelevä Kelly ei voinut uskoa tapahtunutta todeksi ja ui jopa pintaan kysyäkseen: "Onko tuo oikea?"

Kelly suostui kosintaan pariskunnan ystävän tallentaessa suloisen hetken kameraan.

Katso kosinta yllä olevalta videolta!

"Hänellä ei ollut aavistustakaan..."

Michiganista kotoisin oleva Kody oli ostanut sormuksen jo heinäkuussa, mutta mies odotti täydellistä kosintahetkeä.

– Päivää ennen kuin kosin, menimme lyhyelle purjehdusretkelle saaren reunalle, ja menimme tähän luolaan ja ajattelin, että se oli täydellistä, Kody muistelee.

Miehellä oli sormus mukanaan, mutta myrsky pakotti pariskunnan palaamaan reissultaan. Hänen onnistui kuitenkin järjestää toinen retki seuraavalle päivällä.

Kellylle mies selitti haluavansa parista suutelukuvia merenpohjassa, ja naiselle kosinta tulikin täytenä yllätyksenä.

– Hänellä ei ollut aavistustakaan, että minulla oli sormus takataskussani. Annoin hänen mennä ensin, ja kun hän katsoi ylös, olin jo siinä sormuksen kanssa.

Vuonna 2017 Panamassa tavanneet Kelly ja Kody ovat tunnettuja matkabloggareita ja heidän reissujaan voi ihailla Instagramin Positravelty-tilillä, jota seuraa yli 200 000 henkilöä. Heidän rohkeat matkakuvansa ovat herättäneet myös kritiikkiä.

Pariskunta toivoo voivansa viettää häitä toukokuussa maailman koronatilanteesta riippuen. Häitä suunnitellaan Kreikan Kreeta-saarelle.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: KameraOne, Fox News

Lue myös:

    Uusimmat