Kosinta ruuhkaisella sillalla sujui juuri niin hyvin kuin voi olettaakin – törmäys taustalla keskeytti kauniin hetken

Sarjakuvataiteilija teki sympaattisen yllätyskosinnan sanomalehden sivulla – mutta mitä morsian vastasi? 7:05
Katso myös, kuinka tämä sarjakuvataitelija suoritti sympaattisen yllätyskosinnan!

Brooklynin sillalla nähtiin erikoinen tilanne, kun romanttiseksi suunniteltu kosinta keskeytyi yllättäen, kun tilannetta kuvannut ystävä käveli suoraan pyörän alle.

New Yorkin Bronxissa asuva Chris Vigo oli juuri kysymässä tärkeää kysymystä tulevalta morsiameltaan Angelina Riveralta viime perjantaina. Ruuhkaisella Brooklynin sillalla tapahtinut kosintatilanne muuttui äkkiarvaamatta kolariksi, kun Chrisin ystävä John Rosario yritti ottaa tilanteesta kuvia. John astui valitettavasti pyörätielle ja suoraan alamäkeen pyöräilevän miehen eteen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Annoin hänelle merkkejä, jotta hän tietäisi, kun kosisin. Hän innostui niin, ja kun hän yritti löytää oikeaa kuvakulmaa, tämä tyyppi tulee ja vain törmää häneen, Chris, 22, kertoi New York Postin haastattelussa.

"Kaikista paikoista, joissa kosia..."

Chris kertoo pyöräilijän jarruttaneen, mutta liian myöhään. Pyöräilijän alle jäänyt John näki tilanteen hauskan puolen ja julkaisi videon kolarista sosiaalisen median tileilleen. Esimerkiksi TikTokissa videota on katsottu jo yli 900 000 kertaa.

– Ei se haittaa. Se on videolla, mutta editoimme sen, kolarista huvittunut Chris naurahtaa videolla.

Ja mikä tärkeintä, Angelina vastasi keskeytyksestä huolimatta kyllä – eikä pyöräilijäkään vahingoittunut tilanteessa. John puolestaan kertoo, ettei ollut koskaan käynyt Brooklynin sillalla, vaikka onkin asunut New Yorkissa koko ikänsä. Hän kertoo, ettei ollut tiennyt, että siellä on pyörätie, saati sitä, kuinka kapea silta on.

– Kaikista paikoista, joissa kosia... Brooklynin sillalla, jossa tila on rajoitettu, koska puolet on pyörätietä, jota käytetään hyvin usein, ihmetteli eräs TikTokissa videota kommentoinut.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat