Poikaystävä haukkui lihavaksi ja lyttäsi itsetunnon: Miriam laihdutti 32 kiloa – löydettyään ensin uuden kumppanin, joka ei painosta välittänyt

Älä unohda unta - Näin uni vaikuttaa terveyteesi 6:23
Näin uni vaikuttaa terveyteesi.

Ex-kumppani oli arvostellut rankasti Miriamin ulkonäköä. Myöhemmin nainen laihdutti noin 32 kiloa. Hän kertoo elämäntaparemontistaan Daily Mailin haastattelussa.

Poikaystävä väitti, ettei kukaan haluaisi seurustella jonkun lihavan kanssa ja että tuolloin 99-kiloinen Miriam Blanco oli onnekas, kun mies oli huolinut hänet. Ajan myötä tämän pariskunnan suhde päättyi, ja Miriam päätyi kasvattamaan kahta lastaan yksin.

Myöhemmin Miriam tapasi nykyisen aviomiehensä, 38-vuotiaan Jordanin. Tämä teki selväksi, että hän ei välittänyt tippaakaan siitä, mitä Miriam painoi. 

Jordanin vakuuttelut eivät kuitenkaan helpottaneet Miriamin oloa. Hän tunsi itsensä edelleen riittämättömäksi ja sanoi miehelleen useaan otteeseen, että ymmärtäisi kyllä, jos tämä jättäisi hänet jonkun toisen naisen takia.

Miriam kertoo toivoneensa monesti, että olisi laihempi. Hän ei kuitenkaan saanut itseään motivoitua elämäntaparemonttiin. Miriam kertoo, että hänen itsetuntonsa oli ollut heikoissa kantimissa. Hän vihasi omaa ulkonäköään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Auto-onnettomuuden jälkeen kovat selkäkivut

Syyskuussa 2015 Miriam joutui auto-onnettomuuteen. Sen jälkeen hän kärsi kuukausikaupalla selkäkivuista. Hän kävi puoli vuotta kiropraktiolla, mutta kivut eivät helpottaneet. Lopulta hänellä todettiin välilevypullistuma.

Miriam kertoo, että lääkärit antoivat hänelle kaksi vaihtoehtoa: joko selkä pitäisi leikata tai hänen pitäisi ottaa käyttöön kipulääkkeet. Kumpikaan vaihtoehto ei tuntunut hänestä mukavalta.

– Erikoislääkäri sanoi, että olin liian nuori tällaiseen leikkaukseen. Hän sanoi, että jos olisin hänen sisarensa, ei hän haluaisi minulle tehtävän sitä leikkausta.

Treenaamista rakastava entinen sotilas Jordan keksi ehdottaa Miriamille, että jos tämä kokeilisi salitreeniä kivun helpottamiseksi. Miriam tarttui tuumasta toimeen ja huomasi pian tykästyneensä treenaamiseen ja terveeseen ruokavalioon. Paino alkoi samalla pudota. Miriamin mukaan samalla hävisivät myös selkävaivat.

Elämänsä kunnossa

Miriam laihtui noin 32 kiloa. Hän painaa nyt noin 67 kiloa. Hän on julkaissut Instagram-tilillään kuvia elämäntapamuutoksensa varrelta sekä nykytilanteesta.

Nyt Miriam on neljän lapsen äiti. Hän kertoo olevansa elämänsä kunnossa. Hän treenaa joka päivä, vaikka työvuorot saattavat joskus olla 12 tunnin mittaisia ja perhe-elämäkin vie veronsa.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Miriam syö pääosin terveellisemmin kuin ennen, mutta kertoo edelleen herkuttelevansa syömällä hampurilaisia, sipsejä ja pitsaa.

– Vuosia sitten pukeuduin peittävästi. Tunsin olevani ruma sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Painonpudotus on muuttanut elämääni todella paljon. Nyt minulla on sellaista tietoa, jonka avulla voin varmistaa, että myös lapseni syövät terveellisesti.

Uskoo asenteen ratkaisevan

Joskus on päiviä, kun Miriam kokee näyttävänsä edelleen vanhalta itseltään. Hän tietää, että ei näytä enää samalta, mutta tunne mielessä on välillä vahva.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Nyt kun olen treenannut kroppani kuntoon, olen alkanut treenata mieltäni niin, etten ajattelisi itsestäni niin negatiivisesti.

Miriam uskoo, että omalla asenteella on onnistumisessa hurjan suuri merkitys. Hän kehottaa ihmisiä ottamaan itseään niskasta kiinni.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat