Poika saunoo -Poju haukkui hävyttömästi raiskauksen uhrin, pyytää nyt "nöyrimmästi anteeksi"

Tulosruutu: JYP-hyökkääjä Severi Lahtiselle kahden vuoden vankeustuomio raiskauksesta.

Jääkiekkotapahtumista tuttuja hittikappaleita nikkaroinut Poju-artisti pyytää nyt "nöyrimmästi anteeksi" raiskauksen uhrilta, jota hän oli haukkunut hävyttömästi.

Kohu alkoi, kun Pasi Poju Heinonen oli julkaissut törkeitä kommentteja JYP-hyökkääjä Severi Lahtisen raiskaustuomioon liittyen.

Poju kutsui Lahtista Instagramin Tarinat-osiossaan "maailman reiluimmaksi kaveriksi". Toisessa julkaisussa hän haukkui raiskaustapauksen uhria hävyttömän alatyylisesti, ylistäen samalla tuomion saanutta Lahtista.

Jyväskylän seudulta kotoisin oleva Poju mielletään vahvasti JYP-hahmoksi, sillä hänen Oijoijoi-kappaleensa on ollut JYPin liigajoukkueen maalilaulu. Lisäksi hänen Poika saunoo -hittinsä on tuttu renkutus jääkiekkojoukkueiden mestaruusjuhlista. Hän esitti sen myös seuran pelipaita päällään JYPin kultajuhlissa keväällä 2012.

JYP tiedotti eilen, että se korvaa kohua aiheuttaneen maalilalulunsa vanhalla kappaleella. Oijoijoi-renkutus vaihtuu 80-luvulta tuttuun JYP on rautaa -kappaleeseen.

Nyt Poju on tullut katumapäälle: Hän kirjoittaa Instagramissa pyytävänsä nöyrimmästi anteeksi alatyylistä kielenkäyttöään. Hän kertoo tehneensä ala-arvoisen päivityksensä sen enempää miettimättä. Hän kommentoi pitäneensä Lahtista ensin syyttömänä, mutta nyt hän tuomitsee pelaajan teot oikeuden päätöstä kunnioittaen.

Poju päättää viestinsä pyytämältä vielä kertaalleen anteeksi uhrilta, yhteistyökumppaneiltaan sekä kaikilta, joita hänen sanomisensa loukkasivat.

Lue myös:

    Uusimmat