Playboy-malli kertoo tarjonneensa Lionel Messin nenäliinasta yli 500 000 euroa – haluaa poseerata sen kanssa alasti

1:45
Lionel Messin nenäliina on noussut tapetille – hän käytti sitä hyvästeltyään Barcelonan lehdistötilaisuudessa.

Barcelona-faniksi tunnustautunut Playboy-malli Luana Sandien kertoo tarjonneensa 600 000 dollaria eli yli 500 000 euroa nenäliinasta, johon jalkapallon supertähti Lionel Messi oli kyynelehtinyt.

Messin vaimo Antonela Roccuzzo tarjosi miehelleen nenäliinan, kun hän murtui kyyneliin kertoessaan jättävänsä FC Barcelonan. Brasilialainen Playboy-malli Luana Sandien huomasi sittemmin nenäliinan olleen kaupan verkossa ja yritti ostaa sitä.

– Tarjosin 600 000 dollaria (noin 511 000 euroa) saadakseni Messin nenäliinan, mutta ilmoitus katosi sen jälkeen, Barcelonassa asuva Sandien sanoi The Sunin mukaan.

Sandienilla ei ole tietoa, mihin ilmoitus katosi – saiko joku muu ostettua ikonisen nenäliinan vai luovuttiinko sen myymisestä. Hän kuitenkin luuli jo voittaneensa tarjouksellaan ja toivoo yhä onnistuneensa.

Playboy-malli aikoo poseerata nenäliinan kanssa alasti, mikäli hän sen hyppysiinsä saa.

Sandien on poseerannut aiemmin Afrikan Playboyssa Barcelona-paidassa. Hän on luonnehtinut Brasilian lehdistölle Barcelonan pelaajien olevan "paljon kuumempia kuin muiden joukkueiden pelaajat".

Argentiinalaistähti Messi siirtyi koko ammattilaisuransa ajan edustamastaan Barcelonasta tuoreeltaan pariisilaisen PSG:n vahvuuteen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja