Katso tunteikas hetki: Barcelonan hyvästellyt Lionel Messi murtui kyyneliin

Lionel Messi piti sunnuntaina lehdistötilaisuuden, jossa hyvästeli Barcelonan 21 vuoden rupeaman jälkeen. Kyyneliin murtunut argentiinalainen ei vahvistanut, että missä ura jatkuu.

Argentiinalaistähden siirtyminen pois Barcelonasta tuli shokkina koko jalkapallomaailmalle. Messi oli jo valmiina jäämään Barcelonaan, mutta Espanjan pääsarja La Liga esti uuden sopimuksen. Messiltä kysyttiin, että onko tuleva seura pariisilainen PSG. Hän ei tätä vahvistanut, vaan totesi, että se on yksi vaihtoehto ja keskusteluja käydään.

– Se on yksi mahdollisuus. Mitään ei ole tällä hetkellä vahvistettu. Sain paljon puheluita Barcelonan tiedotteen jälkeen, Messi sanoi.

Messi kertoi, että hän ja seura teki kaiken mahdollisen, jotta hän voisi jäädä seuraan.

– Olin varma, että jään Barcelonaan. Tämä on kotini, meidän kotimme. Halusin jäädä Barcelonaan ja se oli suunnitelmana. Olen tänään sanonut hyvästit koko elämälleni täällä. Olen todella surullinen, koska en halunnut lähteä tästä seurasta. Rakastan Barcelonaa ja halusin jäädä, sopimus oli valmiina. Tein kaikkeni tänne jäämisen suhteen, Messi kertoi. 

– Uusi sopimukseni oli valmis. Kaikki oli valmiina. Halusin jäädä ja kun tulin takaisin lomaltani, se oli tehty, Messi jatkoi.

Messille annettiin pitkät seisovat suosionosoitukset puheenvuoronsa jälkeen. Argentiinalaiselta kysyttiin, että mikä olisi hänen lempihetkensä Barcelonan paidassa. Hetken mietittyään Messi nosti esille ensiesiintymisensä Barcelonan riveissä. Hän kertoi, että viime vuonna hän halusi lähteä pois Barcelonasta, mutta tänä vuonna mieli oli muuttunut.

Argentiinalaistähti saapui Barcelonaan jo vuonna 2000. Ensiesiintyminen edustusjoukkueessa oli vuonna 2004. Kaikki kilpailut sekä kakkos- ja kolmosjoukkueiden ottelut mukaan lukien Messi pelasi Barcelonassa 810 ottelua ja teki 683 maalia.

Lue myös:

    Uusimmat