Pinja Kanon palaa Salkkarit-rooliinsa – hahmo on aikuistunut, mutta draamalta ei vältytä

Pinja Kanon palaa tällä viikolla Iida Mustosen rooliin Salatuissa elämissä.

DJ:näkin tunnettu Pinja Kanon nähdään jälleen mukana Salkkareissa, kun hänen esittämänsä hahmo Iida Mustonen palaa sarjaan.

Ovet paukkuen Pihlajakadulta syksyllä poistunut Iida työskentelee nyt harjoittelijana nuorisopsykiatrisella osastolla, jonne itsemurhaa yrittänyt Viola joutuu. Opiskelemassa ollut Iida palaa Kanonin mukaan henkisesti kasvaneena.

– Minusta tuntuu, että Iida on hahmona aikuistunut. Hän ottaa enemmän vastuuta ja alkaa haluta hyvää muille, Kanon kertoo MTV Uutisten haastattelussa.

– Kuten tiedämme, niin Pihlajakadulla on aina draamaa, että ei se välttämättä helppoa ole, hän jatkaa.

Iida nähdään Violan auttamisen lisäksi muun muassa juhlimassa Jutan polttareita ennen kuin Jutan on määrä astella alttarille Ismon kanssa. Odotettavissa on luonnollisesti lisää draamaa.

– Ne ovat aika railakkaat, Kanon lupaa naurahtaen.

Näyttelijän töiden lisäksi musiikin parissa puurtava 29-vuotias Kanon palasi suosittuun sarjaan vajaan vuoden tauon jälkeen.

– On ollut todella kiva nähdä vanhoja kavereita. Tuntuu, kuin ei olisi ollut mitään taukoa, näyttelijä sanoo.

Eniten Kanon kaipasi poissa ollessaan juuri sarjan parissa työskenteleviä ihmisiä. Hän myöntää, että ei ollut aivan rikki ilman Salkkareita, sillä hän on pitänyt itsensä kiireisenä muiden töiden parissa.

– Kameran eteen nyt on aina ikävä. Onneksi tässä ei ole ollut pitkä tauko ja minulla on ollut tässä paljon muitakin kiireitä, Kanon toteaa.

Pinja Kanon palaa Iida Mustosen rooliin tämän viikon perjantaina!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv.fissä! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat