Pimeyden prinssi haluaa nauttia takahuonetarjoilut posliiniastioista – Hyvinkäällä esiintyvällä Ozzy Osbournella hurja vaatimuslista

Ozzyn ja Uriah Heepin rumpalilegenda juhlii Suomessa 23:22

Ozzy Osbournen takahuonetarjoiluja koskevassa vaatimuslistassa eli niin sanotussa raiderissa on mainittu 112 erilaista asiaa, brittiläisestä teestä leivänpaahtimeen ja erilaisiin mehulaatuihin.

Katso yllä Ozzy Osbournen bändissä 1980-luvun alussa vaikuttaneen rumpali Lee Kerslaken haastattelu.

Black Sabbathin laulajana tunnetuksi tullut rock-tähti Ozzy Osbourne, 69, on yksi Hyvinkään lentokentällä 6.–9. kesäkuuta järjestettävän Rockfestin pääesiintyjistä.

Keskiviikkona 6. kesäkuuta festivaaleilla esiintyvän Osbournen takahuonetarjoiluja koskevassa vaatimuslistassa eli niin sanotussa raiderissa on mainittu yli sata tavaraa.

– Näyttää siltä, että Pimeyden prinssi Ozzy haluaa olla kuin kotonaan kiertueella, toteaa Rockfestin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen tiedotteessa.

– Hänen raiderissaan on kaiken kaikkiaan 29 sivua erilaisia suurempia ja pienempiä vaatimuksia.

Osbournen yhtyeen pukuhuonetarjoiluissa on mainittu 112 erilaista tavaraa brittiläisestä teestä leivänpaahtimeen ja hummuksesta erilaisiin mehuihin.

PImeyden prinssiksi kutsuttu rock-legenda haluaa nauttia takahuonetarjoilunsa posliiniastioista. Ruokatarjoilujen on oltava orgaanisia eikä siinä saa olla makeutusaineita.

Rockfestiä tähdittävät Ozzy Osbournen lisäksi lisäksi muun muassa Marilyn Manson, Megadeth ja Avenged Sevenfold.

Lue myös:

    Uusimmat